Posesor de Ferrari amendat de polițiști la Brașov. Ce și-a permis să facă. Video

Posesor de Ferrari amendat de polițiști la Brașov. Ce și-a permis să facă. Video

Dacă ai Ferrari poți parca și pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități. Așa a crezut un posesor al celebrei mașini italiene. Stupoare însă, polițiștii nu s-au declarat de acord cu modul ostentativ de expunere a bolidului.

Posesorul de Ferrari amendat de polițiști. „Bombardierii” care revin în România nu fac rabat de la opulență. Doar lipsă de bun simț. La Brașov, un Ferrari cu numere germane a fost lăsat în imensa parcare a unui mall, ostentativ, pe două locuri rezervate persoanelor cu handicap. Un cetățean cu spirit civic a sunat la poliție pentru a sesiza ilegalitatea.

La locul faptei s-a deplasat un echipaj de la Poliție Circulație. În momentul în care „șmecherii” au revenit pentru a se urca în bolidul de lux, polițiștii i-au interpelat pe aceștia. Evident că nu au scăpat de amendă.

„Valorile” au ajuns subiect de film

Posesorul de Ferrari amendat de polițiști. Cel care a sunat la poliție pentru a sesiza flagrantul abuz a filmat întreaga scenă, postând apoi materialul video pe o platformă de socializare. Evident că „valorile” s-au arătat iritate de faptul că sunt subiect de film. Drept urmare, nu au putut să se lepede de „bunele maniere”, adresându-i cameramanului câteva cuvinte de duh. Mai ales când au aflat că acesta este și autorul sesizării făcute la Poliție. Și asta, cu tupeu maxim, chiar sub ochii și urechile oamenilor legii prezenți la locul faptei. Dialogul, mai contondent, poate fi auzit pe materialul filmat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul care a anunțat poliția, a filmat și a avut dialogul neplăcut cu „bombardierii” a făcut publică înregistrarea. El a spus că deși mașina avea numere de Germania, putea să jure că proprietarii sunt români. Nimeni altcineva, mai ales cei din țările occidentale, nu ar fi fost capabili de o astfel de „performanță”. Acolo există o responsabilitate, mai ales în cazul persoanelor cu handicap.

https://www.antena3.ro/coronavirus/romani-inscris-lista-asteptare-vaccin-covid-595987.html

„Priviți cum sunt amendați cocalarii de către poliția rutieră Brașov , după ce au parcat acesta Ferrari înmatriculat in Germania pe 2 locuri rezervate persoanelor cu dizabilități .

Puteam sa jur ca sunt romani cei care detin mașina și așa a fost”, a postat pe FailTrafic un român revoltat de modul în care „bombardierii” își permit să sfideze întreaga populație.

Posesorul bolidului a fost amendat de polițiști, neimpresionați de valoarea și frumusețea mașinii. Fapta rămâne fapta. Ori poate locurile li se cuveneau...