Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta: TVR şi SRR vor avea conducere strict politică
Ponta: TVR şi SRR vor avea conducere strict politică

Ponta: TVR şi SRR vor avea conducere strict politică

Preşedintele PSD, Victor Ponta, este convins că TVR şi SRR vor avea chiar şi după îndepărtarea lui Alexandru Sassu o conducere strict politică. Şeful social-democraţilor crede că instituţia va fi condusă de apropiaţi ai PDL.

"Dacă doamna Turcan, după ani de lupte, va reuşi până la urmă să transforme Televiziunea în portocaliu – şi Radioul înţeleg că va fi verde, dar nu verde ecologist, ci verde UDMR – va însemna că, din păcate, toate declaraţiile făcute până acum, prin care domana Turcan şi membrii PDL vorbeau de jugul politic asupra Televiziunii şi asupra Radioului, aşa cum ne-am obişnuit la PDL, au valoare doar când nu e vorba de jugul lor politic. Dar când sunt ei acum la putere, ceilaţi trebuie să facem ciocul mic, conform solicitării PDL-iste cunoscute şi vom avea o conducere strict politică – PDL la TVR şi UDMR la Radio România", a spus într-o conferinţă de presă, Victor Ponta, citat de Mediafax.
Ponta a mai spus PSD se va opune instituirii unei conduceri politice la TVR şi că deocamdată formaţiunea pe care o conduce nu a discutat despre propunerile pe care le va face la Consiliile de Administraţie ale SRTv şi SRR.
Rapoartele de activitatea ale celor două instituţii, precum şi cel al Agerpres, se vor afla pe ordinea de zi a şedinţei de plen comună a Parlamentului, de mâine, 30 martie. Aceasta, după ce miercurea trecută votarea dezbaterea şi votul rapoartelor au fost suspendate, din lipsă de cvorum.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: