Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta: Sportivii români au o linie specială de vot în Londra
Ponta: Sportivii români au o linie specială de vot în Londra

Ponta: Sportivii români au o linie specială de vot în Londra

Sportivii români prezenţi la Jocurile Olimpice au o linie specială în secţia de vot din Londra unde pot să-şi exprime opţiunea referitoare la demiterea preşedintelui suspendat, a declarat, sâmbătă, premierul Victor Ponta, la videoconferinţa cu prefecţii.

”Vreau să vă spun că la Londra, de exemplu, pentru că vorbim de secţiile din străinătate, deoarece sportivii noştri şi delegaţia olimpică vor să participe la vot, au o linie specială în secţia de vot din Londra şi puteţi să vă gândiţi că, iată, când avem cazuri speciale, putem avea proceduri de înlesnire a votului. Mi-am permis în numele românilor să le urez succes sportivilor români şi sper că mâine seară, după ce se încheie referendumul, după aceea o să avem zile bune de privit la Olimpiadă şi de bucurat în cazul în care vom avea succese”, a spus şeful Guvernului, citat de Agerpres.

Totodată, premierul a arătat că la referendum vor fi şi observatori internaţionali.

”Din punct de vedere internaţional avem observatori internaţionali pe care i-am invitat şi care vor fi mâine. Dacă veţi avea solicitări de vizitare a secţiilor de vot, de inspectare a procesului de votare, vă rog să fiţi total deschişi la acest lucru. Vreau să vă spun tuturor că ieri, la Londra, am vorbit cu cei mai mulţi dintre prim-miniştrii ţărilor Uniunii Europene şi toţi mi-au spus acelaşi lucru că respectă votul democratic al poporului român, doar că e foarte important ca referendumul să fie organizat în baza tuturor standardelor europene”, a afirmat Ponta

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.