Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta l-a numit „nesimţit” pe Boc
Ponta l-a numit „nesimţit” pe Boc

Ponta l-a numit „nesimţit” pe Boc

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că este "nesimţire" ca premierul Emil Boc să anunţe avizul legii privind funcţionarea ANI, în timp ce preşedintele îl aştepta la Cotroceni pentru consultări.

"Ca sa folosesc un termen înrădăcinat în politica românească, e vorba de nesimţire. Cum să te cheme preşedintele la ora şase şi tu să rescrii legea în timpul ăsta?", a spus Victor Ponta, la ieşirea de la întâlnirea cu şeful statului.
Preşedintele PSD a avut, astăzi, la consultările de la Cotroceni, un schimb de replici cu preşedintele Traian Băsescu.
"Domnule preşedinte, dumneavoastră aveţi textul Guvernului?", l-a întrebat Ponta pe preşedinte. "Cred că la ora asta este transmis deja spre Parlament, dacă reuşesc să ia şi un aviz al Consiliului Legislativ", a răspuns Băsescu. Liderul PSD a continuat: "Şi atunci, iertaţi-mă, cu noi vă consultaţi pe textul acesta sau vreţi să aflaţi şi opinia noastră?".
"Nu, pe dumneavoastră domnule preşedinte vreau să vă rog ca partidul dumneavoastră, pentru că este vorba de Parlament, şi din câte ştiu sunteţi partid parlamentar…", a replicat, la rândul său, preşedintele Băsescu. A fost întrerupt de Ponta, care a afirmat: "Încă mai suntem". Preşedintele a întrebat apoi: "Putem discuta serios?".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: