Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta ia la mișto analiștii lui Voiculescu în direct la…Antena 3: Da, sunt agent. Și CIA, și KGB!
Ponta ia la mișto analiștii lui Voiculescu în direct la…Antena 3: Da, sunt agent. Și CIA, și KGB!

Ponta ia la mișto analiștii lui Voiculescu în direct la…Antena 3: Da, sunt agent. Și CIA, și KGB!

Sunt agent CIA și KGB, a declarat, astăzi seară, vădit ironic, liderul PSD Victor Ponta, referindu-se la analiștii Antenei 3 care la un moment dat, după discursul din Parlament, de la votul de investitură pentru guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, l-au acuzat că ar fi agent SIE.

"Da, sunt. Și CIA, și KGB", a glumit Ponta, la Antena 3, adăugând că aceia care "s-au încins" după discursul său din Parlament și-au dat seama că au greșit.
Ungureanu, premierul lui D.D.
Ponta a comentat și posibilitatea ca USL să nu ia 50% la alegerile din 2012.
"Dacă USL are 49% din mandate, înseamnă că domnul Ungureanu vrea să fie primul ministru al lui Dan Diaconescu, al lui Vadim Tudor, al lui Flutur si Falcă", a comentat liderul social-democrat un eventual scenariu, cu actualul premier în aceeași funcție și după alegerile din toamnă.
Referindu-se la alegerile locale, Ponta a susținut că are informații potrivit cărora premierul Ungureanu ar pregăti 4 miliarde de lei pentru primarii Puterii, ajutor de urgență pentru a se asigura realegerea acestora în aceleași funcții.
Premier, musai de la PSD
Ponta a reiterat că, în cazul în care USL câștigă alegerile, nu e obligatoriu ca el să fie premier, dar șeful Guvernului trebuie să fie de la PSD.
"De principiu, premierul va fi de la PSD, dacă nu voi fi eu, va fi un alt social-democrat", a afirmat Ponta, precizând însă că el este favorit pentru acest post.
De altfel, el a amintit că va cere la congresul PSD din 7 aprilie, precum și la primul congres al USL, ce va avea loc în aceeași zi, să-i dea mandat pentru functia de premier.
"Pe 7 aprilie vom avea 3 congrese, care se vor reuni într-un prim congres al USL, care va consfinți decizia noastră de a merge împreună la alegerile locale și parlamentare. Vom pune în statutele celor trei partide interdicție de a avea orice colaborare cu PDL și Traian Basescu", a mai spus Ponta.
Nici o coabitare cu Băsescu, doar suspendare după alegeri
Președintele PSD a mai prognozat că alegerile prezidențiale ar putea avea loc în 2013, fie prin demisia lui Traian Băsescu , fie prin suspendarea acestuia din funcție care ar surveni de îndată ce acesta nu va numi un premier USL, după alegerile din 2012.
"Îmi mențin părerea că nu trebuie să spui că obiectivul tău politic e să-l suspenzi pe Băsescu, e să câștigi alegerile, dar nu cred că va merge o coabitare cu Traian Basescu", a mai declarat liderul PSD.
Citiți și:
Războiul Victor Ponta-antenişti: "Ridicolul" lui Ciutacu şi Radu Tudor vs. "superficialitatea Pontănacului"
Anteniştii Mircea Badea, Radu Tudor şi Victor Ciutacu îl desfiinţează pe Victor Ponta

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: