"Ce a apărut în presă sunt simple invenţii. Ca de altfel multe lucruri care au fost în ultimele zile despre miniştri. Nu mi-a cerut nimeni să dau miniştri la schimb. Noi vorbim de lucruri serioase. Astea sunt cancanuri, aşa de cârciumă: că a venit domnul Antonescu şi eu îl dau pe Stroe, tu dai pe nu ştiu cine. Noi nu discutăm în felul acesta, discutăm serios. Şi dacă mă întrebaţi dacă e adevărat, vă spun: nu’, a declarat premierul, întrebat dacă varianta unei remanieri guvernamentale este luată în calcul pentru săptămâna viitoare.
Întrebat dacă acest lucru înseamnă că a primit asigurări din partea lui Crin Antonescu că PNL nu va opera alte modificări în structura Guvernului, Ponta a spus: "Nu am primit asigurări pentru că nu am discutat despre aşa ceva".
"Cum ar fi să zic: domnule Antonescu, am citit pe la Gândul o poveste, e adevărat sau nu? Eu nu cred, că am văzut atât de multe poveşti, încât… Nu. Îmi spune mie domnul Antonescu, în numele PNL, atunci când vor să facă vreo remaniere, vreo schimbare de ministru. Nu s-a pus niciun fel de problema în acest sens. Şi eu vă spun ceea ce discutăm noi cu adevărat. În rest, ce-şi doresc alţii prin presă, sau poate colegi de partid sau oamenii care-şi doresc funcţii, nu ştiu şi nici nu vreau să comentez", a mai declarat premierul.

Te-ar putea interesa și: