Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: ”CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dancilă”
Ponta: ”CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dancilă”

Ponta: ”CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dancilă”

Victor Ponta o atacă dur pe Viorica Dăncilă, care s-a întâlnit vineri, în Israel, cu omologul său Beniamin Netanyahu. Motivul? Vizita a fost făcută publică de șefa Guvernului de la București abia după ce premierul Israelului a publicat pe pagina sa de facebook imagini de la discuții.

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră acest gest ca incalificabil și cere Parlamentului și Consiliului Național de Apărare al Țării, CSAT să interzică vizitele externe ale Vioricăi Dăncilă.

„În mod normal ar fi de ras – din păcate este de plâns! România este făcută de ras în față tuturor – și pe urmă ne batem cu cărămidă în piept! România exercită pentru prima dată în istorie Președinția Consiliului Uniunii Europene – așa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge în vizită secretă în Israel ( unde a trimis-o “Șefu” – încă nu știm de ce , probabil pentru un business al lui ) / nu înțelege deloc ce spune Premierul Israelului în limba engleză și aprobă penibil critică acestuia la adresa Uniunii Europene! CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dancila – este vorba în mod clar de afectarea intereselor strategice și de securitate ale României!”, spune Ponta, conform Newsteam.ro. El a făcut o revenire, pe pagina sa de Facebook, asupra subiectului. ”Update : pentru cei care ati citit postarea mea initiala pe acest subiect si pe urma ati vazut ca a disparut tin sa precizez : se pare ca PSD Online ( Partid care primeste milioane de lei de la bugetul de stat) a raportat la Facebook si a cerut stergerea filmuletului de pe contul Radio Europa Libera si postarea de la mine! Desi este un film absolut adevarat si oricum se gaseste pe YouTube !!! Cenzura vine in Romania pe bani platiti de la Buget!”, a mai scris fostul premier PSD.