Războiul lumii interlope se va da între clanul Duduienilor și clanul Spoitorilor. De altfel, cele două clanuri se amenință reciproc și promit că vor face o baie de sânge.

Cei din clanul Duduienilor vor să își răzbune șefului lor, ucis în timpul unui joc de barbut, în timp ce ”Spoitorii” au un alt plan, și anume de a prelua prin forță teritoriul clanului rival, profitând de faptul că sunt slăbiți și încă uluiți de ”lovitura” primită. Surse din cadrul Poliției Capitalei spun că toate aceste planuri de răzbunare sau de atac, după atac, sunt făcute departe de lumina reflectoarelor televiziunilor de știri.

Aceleași surse din cadrul Poliției Capitalei, mai susțin că șefii Serviciului Grupări Infracționale Violente și-au făcut treaba în mod defectuos. Antena 3 arată cu degetul spre comisarul șef Andrei Marius, șeful acestei serviciu care ar fi trebuit să cunoască în amănunt activitatea clanurilor interlope, fie ele Duduianu sau Spoitoru.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis și ”Emi Pian”, a fost ucis acum două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza unei leziuni în zona gâtului.

Blestemul Duduienilor

Acum doi ani, unul dintre frații lui Emi Pian, ucis acum, a fost atacat la o nuntă și a fost la un pas să fie ucis. Elvis Pian, din clanul Duduianu a fost înjunghiat în gât, în timpul unei petreceri la care a participat și Cristina Pucean, dansatoarea preferata a maneliștilor, și fostă iubită a acestuia.

La un moment dat, în timpul petrecerii, Elvis Pian a mers la masa unde se afla dansatoarea și iubitul acesteia, un anume ”Melcu”, din Buzău, și i-a spus să plece. În discuție a intervenit Grațian Pian, care l-a certat pe Elvis și care a scos un cuțit și l-a lovit în gât. Atacatorul s-a predat la Poliție a doua zi, atacatorul fiind reținut și ulterior arestat pentru tentativă de omor.