PNL demască negocierile dintre Clotilde Armand și Romprest. Cetățeni din Sectorul 1, atenție!

PNL demască negocierile dintre Clotilde Armand și Romprest. Cetățeni din Sectorul 1, atenție!

Președintele filialei PNL din Sectorul 1, Sebastian Burduja, a dezvăluit că reprezentanții Romprest și primărița Clotilde Armand au negociat recent scăderea tarifului pentru ridicarea gunoiului menajer, care poate fi pusă în aplicare doar cu scăderea frecvențelor în care mașinile de salubritate ajung pe străzi.

Sebastian Burduja dezvăluie ce înseamnă asta pentru locuitorii din Sectorul 1. Practic, tariful scade pentru că gunoiul din sector va fi ridicat mai rar de Romprest, situație despre care liberalul a indicat că nu respectă legea.

Frecvențele reduse nu sunt o noutate în sectorul administrat de Clotilde Armand, așa cum a completat Burduja.  ”A (FOST) ÎNFRÂNT SECTORUL 1… DAR DE CE NE JIGNIȚI INTELIGENȚA?

Înțelegem “pe surse” ca ieri a avut loc o negociere intre primarul Sectorului 1 și celebra companie cara până mai ieri reprezenta “mafia gunoaielor”, după spusele dânsei. Consilierii locali nu au știut nimic, totul a fost negociat pe ascuns.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce se fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?!

Circ pe nervii cetățenilor Sectorului 1

Se pare că negocierea de ieri prevede EXACT aceleași tarife, deci tot acest circ pe nervii și pe sănătatea cetățenilor Sectorului 1 a fost complet INUTIL. Doar un joc de imagine, dupa cum am spus de nouă luni și noi, și o mulțime de profesioniști din spațiul public.

Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru Sectorul 1. Dar asta NU pentru că scad prețurile, așa cum în mod mincinos se susține, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvențelor.

Da, ați citit și ați înțeles bine: Sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate.

Adevărul este ca Sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii Sectorului 1.

Solicitările PNL pentru Sectorul 1 au fost clare

De la bun început, Partidul Național Liberal a solicitat ferm două lucruri: să avem un sector curat și să se respecte legea. Prin înțelegerea parafată ieri, niciunul dintre aceste criterii nu este respectat.

Ghiță, atac la Armand: „Dacă erai în Franța și îți băteai joc de Paris, te luau Vestele Galbene pe sus și te aruncau la tomberon”

Clotilde Armand

Suntem în continuare alături de primarul Sectorului 1 pentru găsirea unei soluții si pentru a face viața cetățenilor mai bună. Aceasta e diferența între a face politică pentru politicieni (de dragul circului si like-urilor) și a face politică pentru cetățeni și binele lor.

P.S.: Reducerea frecvențelor a fost pe masă încă de la comisia de mediere a Consiliului Local, de la începutul anului. Se putea face de atunci, dacă asta era soluția, și s-ar fi economisit DEJA zeci de milioane de lei de la bugetul local.

După tot acest circ suntem în același punct?! Și asta e o mare victorie?”, a scris Sebastian Burduja pe Facebook. În acest context, amintim că evz.ro a scris recent despre modul în care Clotilde Armand minte și manipulează.

De asemenea, a fost publicat și documentul care arată care este, de fapt, înțelegerea dintre Romprest și Primăria Sectorului 1. Recent, cetățenii din Sectorul 1 au transmis mai multe fotografii în care se poate vedea cum golește firma de salubritate angajată de Clotilde Armand coșurile de gunoi stradale și cum a fost produsă o pagubă de aproape 50.000 lei în câteva zile.