Evenimentul Zilei > Monden > Celebrul realizator Piers Morgan, despre cel mai crunt moment din viaţa sa după interviul cu Meghan şi Harry. Dezvăluirile sunt uluitoare
Celebrul realizator Piers Morgan, despre cel mai crunt moment din viaţa sa după interviul cu Meghan şi Harry. Dezvăluirile sunt uluitoare

Celebrul realizator Piers Morgan, despre cel mai crunt moment din viaţa sa după interviul cu Meghan şi Harry. Dezvăluirile sunt uluitoare

Piers Morgan a vorbit pentru prima dată după ieşirea sa dramatică de la Good Morning Britain, în noaptea interviului realizat de Oprah cu Meghan şi Harry.

Piers Morgan a mărturisit că a fost cel mai fierbinte episod de la Good Morning Britain. Au fost nouăzeci de minute de foc, unde ducele și ducesa de Sussex au aruncat o bombă de dimensiuni nucleare în inima Familiei Regale.

Afirmațiile lor șocante de rasism la Palat cu privire la fiul lor Archie și pretinsul refuz al personalului regal de a o lăsa pe Meghan să primească tratament pentru gândurile sale sinucigașe în cazul în care ar afecta marca Royal, sunt atât de incendiare încât ar putea provoca daune ireparabile Monarhiei.

Piers Morgan: Dar erau adevărate?

Cu cât interviul se derula, cu atât credeam mai puțin, spune Morgan. Şi continuă: De exemplu, Meghan a spus că ea și Harry s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de nunta lor, într-un mic serviciu oficiat de arhiepiscopul de Canterbury.

Într-adevăr? Deci, căsătoria pe care am urmărit-o cu toții a fost o farsă? Iar cel mai în vârstă duhovnic al Marii Britanii a participat la aceasta, organizând o ceremonie ilegală într-o grădină? Se întreabă realizatorul TV.

În opinia sa, ea a minţit în tot interviul şi spune că la fel de ciudat a fost atunci când Meghan a declarat că nu l-a verificat niciodată pe Harry online. Ca şi cum n-ar fi interesat-o nimic despre el. Dar, când s-au întâlnit pentru prima oară a arătat mult interes față de familia sa (vechii ei prieteni au dezvăluit cât de fascinată era de Diana în special) și susținea că pașaportul ei era luat deja deşi nici nu începuse relaţia cu Harry.

Piers Morgan: Dar mult mai gravă a fost explicaţia senzațională că Archie nu avea voie să fie prinț din cauza culorii pielii sale

Morgan spune: A sunat complet aiurea când a spus-o, și este; nu este un prinț, deoarece, din punct de vedere tehnic, strănepoților monarhului nu li se acordă titluri de „prinț” sau „prințesă” decât dacă sunt în linie directă la tron. Această regulă se aplică indiferent de etnia mamei copilului.

A fost o trădare rușinoasă, la fel cum a fost atacul lui Meghan asupra Ducesei de Cambridge pentru că a făcut-o să plângă (Kate nu a spus niciodată o vorbă proastă despre cumnata ei în public). Harry a spus că tatăl său i-a tăiat banii și securitatea, și atacul lor dur  asupra instituției regale ale cărei titluri le exploatează cu lăcomie pentru câștiguri comerciale masive sunt nedrepte, mai spune realizatorul TV.

Altă minciună lansată de Meghan şi Harry

Mai târziu în emisiune, sergentul Johnson Beharry, eroul de război al armatei britanice, ultima persoană care a câștigat Victoria Cross – a spus despre cealaltă afirmație rasistă, că un regal i-a vorbit în mod disprețuitor lui Harry despre ce culoare de piele ar putea avea Archie.

Nu cred că s-a întâmplat asta? S-a întreabat Piers Morgan. Dacă s-a întâmplat, atunci de ce nu o explică? Cine a spus-o, unde s-a întâmplat?

Şi continuă cu mărturisirile sale de după emisiune:  Alți oaspeți negri m-au atacat pentru că am pus la îndoială cuvântul lui Meghan, folosind propria mea culoare a pielii ca armă.

Dr. Shola Mos-Shogbamimu m-a numit „mincinos” și „dezonorant” și mi-a spus: „Îți folosești constant platforma ca un om bogat privilegiat alb, cu putere și influență, pentru a agrava și a intensifica atacurile bigote, sexiste, rasiste și misogine asupra Meghan Markle.

Trisha Goddard m-a numit „bătăuș” și mi-a spus: „Îmi pare rău, Piers, nu trebuie să spui ce este și ce nu este rasism pentru oamenii negri. Puteți striga toate celelalte lucruri pe care le doriți, dar lăsați lucrurile rasiste nouă…”.

Deci, pentru că sunt alb, nu am voie să mă îndoiesc de validitatea celor două pretenții de rasism ale Meghan Markle împotriva familiei Regale, dintre care una s-a dovedit deja că se bazează pe o minciună?

A fost cel mai fierbinte episod din Good Morning Britain, dar și televiziunea reală. Este ceea ce facem noi cel mai bine, dezbătând cu pasiune știrile la fel cum, fără îndoială, vor face azi și familiile, prietenii și colegii de muncă în legătură cu interviul.

Piers Morgan, despre finalul său în cadrul emisiunii: „Cred în libertatea de exprimare”

Piers a mărturisit despre ceea ce i s-a întâmplat a doua zi, despre miile de mailuri şi mesaje primite, despre atacurile d epe reţelele de socializare….Iar când a ieșit din casă era aşteptat de de fotografi și echipaje de camere TV.

„Cred în libertatea de exprimare”, le-am spus, „și în dreptul de a fi lăsat să spunem ce gândim. Dacă oamenii vor să o creadă pe Meghan Markle, acesta este întru totul dreptul lor.

„Nu cred aproape nimic din ceea ce-i iese din gură și cred că daunele pe care le-a făcut monarhiei britanice și reginei într-un moment în care prințul Philip zace în spital este disprețuitor.

„Așadar, dacă trebuie să cad pe sabia peste capul meu pentru că mi-am exprimat o părere sinceră despre Meghan Markle, așa să fie”, a mai spus Morgan asumându-şi tot ceea ce a spus în noapte curcială.

A doua zi dimineţă, editorul Royal ITV News Chris Ship a raportat că Meghan a depus o plângere oficială împotriva lui Piers Morgan, direct către Carolyn McCall, scrie Daily Mail.