Evenimentul Zilei > International > Piers Morgan dă de pământ cu celebritățile momentului. „Se plâng de izolare din conacele lor cu piscină”
Piers Morgan dă de pământ cu celebritățile momentului. „Se plâng de izolare din conacele lor cu piscină”

Piers Morgan dă de pământ cu celebritățile momentului. „Se plâng de izolare din conacele lor cu piscină”

Piers Morgan, gazda show-ului Good Morning Britain de la ITV, a vorbit despre unele celebrități care sunt în autoizolare din cauza pandemiei.

Piers Morgan a scos în evidență unele îndeletniciri sfidătoare ale unor celebrități care sunt nepăsătoare și stau liniștite în conacele lor.
„Te uiți la câteva celebrități care au făcut lucruri uimitoare, folosindu-și puterea și influența pentru binele real. Și alții postează aceste videoclipuri, Madonna din conacul ei, de la petala ei de trandafir, baia aprinsă cu lumânări care se îndepărta de parcă ar putea îmbunătăți moralul în loc să o distrugă. Este o realiniere foarte interesantă a priorităților aici, unde oamenii le-au fost reamintite cine sunt adevăratele stele ale societății și noi suntem foarte intoleranți cu cei care păreau importanți înainte”, a spus Piers Morgan .

„Nu cred că Harry și Meghan au vrut să fie pe primele pagini astăzi, cred că probabil au vrut doar să fie liniștiți, dar sunt pe primele pagini pentru că unul dintre prietenii lor a vorbit cu Harry și a spus că este dificil. Bineînțeles, acest lucru se află într-un conac, pe care probabil că nici măcar nu îl plătesc, la Malibu, în Los Angeles. Nimeni nu vrea să afle despre viața provocatoare a prințului Harry”, a afirmat Piers Morgan

Despre actorul englez Ricky Gervais a spus că celebritățile, inclusiv el însuși, nu ar trebui să tânjească despre faptul că trebuie să rămână în izolare.
Într-un interviu exclusiv cu The Sun înainte de izolare, Ricky a spus: „După ce se va termina, nu vreau să aud din nou oameni care se plâng  de asistenții medicali”
„Acești oameni fac schimburi de 14 ore și nu se plâng. Poartă măști și au rămas cu răni, după ce și-au riscat sănătatea în propria persoană și sănătatea familiilor lor. Dar văd și pe cineva care se plânge că se află într-un conac cu o piscină. Și, sincer, știi, nu vreau să o aud”, potrivit thesun.co.uk