Cazurile de pedofilie ale cetățenilor olandezi au devenit celebre în ultimii ani. Din păcate, și în România.

La finalul lui 2017, Reinold Klunder a fost arestat în districtul Hua Hin din Thailanda, după ce a abuzat sexual mai mulți băieței. El îi invita pe copii să înoate în piscina sa, apoi luau masa împreună, după care îi abuza sexual, iar scenele erau filmate.

Dovezile, oferite chiar de agresori

Din imobilul său, polițiștii au confiscat jucării sexuale, șase calculatoare, două telefoane mobile, două tablete, carduri de memorie și CD-uri, toate pline cu conținut sexual explicit cu minori. Mai mult, în apartamentul pedofilului a fost găsit un puști de 10 ani. Presa internațională vorbește despre zeci de cazuri de copii abuzați, iar Kludner, de profesie profesor, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Pieter Ceulen
Pieter Ceulen

Pieter Ceulen este un alt caz care a șocat presa internațională. Olandezul a fost condamnat la 19 ani de închisoare după ce și-a abuzat sexual cele trei fiice adoptate din Cambodgia și alte fouă fetițe din Filipine. Polițiștii au găsit peste 700 de GB de conținut sexual explicit stocat pe laptop-uri și CD-uri.

Johannes Vosscher s-a sinucis

Cetățeanul olandez s-a sinucis după ce a intrat deliberat cu mașina pe care o conducea într-un camion, în localitatea Escharen, a confirmat procuratura din Brabantul de Est.