Evenimentul Zilei > Politica > PC nu mai revendică funcția de președinte ale Senatului. Ponta dă asigurări că senatorii USD nu vor face niciun demers
PC nu mai revendică funcția de președinte ale Senatului. Ponta dă asigurări că senatorii USD nu vor face niciun demers

PC nu mai revendică funcția de președinte ale Senatului. Ponta dă asigurări că senatorii USD nu vor face niciun demers

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a precizat că în situaţia în care USL se va rupe, conservatorii nu vor revendica funcţia de preşedinte al Senatului. Și Victor Ponta a dat asigurări că senatorii USD nu vor iniția și nu vor susține niciun demers prin care liderul PNL să fie înlăturat de la șefia Senatului.

UPDATE. "Vreau să precizez foarte clar, fiindcă au existat speculaţii în media: nimeni din cadrul USD, niciunul dintre senatorii USD nu va iniţia şi nu va sprijini vreo procedură de revocare a domnului Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului şi, din acest punct de vedere, decizia este foarte clară", a declarat Victor Ponta.
Anetrior, Daniel Constantin a reiterat că, de-a lungul timpului, conservatorii au făcut mai multe concesii astfel încât USL să funcţioneze. "Am făcut foarte mulţi paşi, am făcut concesii – preşedinţia Senatului, funcţia de vicepremier în 2012, funcţia de vicepremier în 2014, iată. Din partea cealaltă s-a inventat un subiect, USD, care să se retragă după aceea", a afirmat liderul PC.
Întrebat dacă a mai purtat recent discuţii cu preşedintele PNL, el a replicat: "Am vorbit cu domnul Antonescu săptămâna trecută, înainte de şedinţa de guvern. A fost o discuţie foarte scurtă, din păcate, şi nu a fost deloc flexibil la niciun fel de propunere pe care noi am avansat-o".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: