Evenimentul Zilei > Actualitate > Paznic de vagoane, hoț de motorină
Paznic de vagoane, hoț de motorină

Paznic de vagoane, hoț de motorină

În loc să prindă hoții, el însuși devenise unul. Este vorba de un paznic, angajat într-o gară să păzească vagoanele, care a fost prins la furat, de către jandarmi.

Un bărbat, angajat al unei firme de pază, a fost surprins, sâmbătă, de o patrulă de jandarmi în timp ce fura motorină dintr-un vagon cisternă aflat în zona staţiei CF Brazi, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova. Bărbatul venise pregătit. Avea la el mai multe bidoane din plastic de diferite capacităţi pentru a le încărca cu motorina furată.

Probabil că nu era prima dată când acționa, în ciuda faptului că, în conformitate cu fișa postului, el trebuia să fie cel care îi prinde pe hoți. Dar cum nu se putea prinde singur, a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Hoțul a fost dat pe mâna poliției care au deschis pe numele acestuia dosar penal.

”Acţiunea bărbatului urma să continue dacă nu era întreruptă de jandarmi, persoana în cauză urma să colecteze mai mult produs în vederea comercializării. Acesta este angajat al firmei de pază responsabilă cu paza şi supravegherea vagoanelor de tren. În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracţiunii de furt”, a precizat IJJ Prahova într-un comunicat.