Paula Seling a mărturisit cât de greu a fost să o adopte pe fiica sa. „Am știut, din prima clipă, că e a noastră”

Paula Seling a mărturisit cât de greu a fost să o adopte pe fiica sa. „Am știut, din prima clipă, că e a noastră” Sursa: Facebook/ Paula Seling

Paula Seling și-a surprins toți fanii când a anunțat că în urmă cu câțiva ani a devenit mamă. Cântăreața a decis să o adopte, în urmă cu șase ani, pe Elena. Chiar dacă artista a divorțat de soțul ei, fiica lor a păstrat o relație strânsă cu tatăl ei adoptiv.

Paula Seling a luat una dintre cele mai importante decizii în urmă cu șase ani. Artista a adoptat-o pe Elena, în vârstă de trei ani la acel moment, dar a făcut acest lucru public în urmă cu puțin timp. Cântăreața a mărturisit cât de greu a fost întreg procesul de adopție. Paula a spus că a fost nevoie de teste și analize psihologice, dar atât ea, cât și fostul ei soț au avut răbdare. Au reușit să o adopte pe Elena printr-un program special. Foști soți au fost cuceriți din prima clipă de cea mică.„Când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi. Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă”, a mărturisit Paula Seling. Ea a continuat prin a spune că o asistentă maternală i-a ajutat în procesul de adopție și în cel de acomodare. În ciuda momentelor dificile pe care le-a întâmpinat, artista a spus că acum totul este bine.

Temerile pe care le-a avut Paula Seling când a devenit mamă

Paula a mărturisit că pentru ea cel mai important lucru este legătura sufletească pe care o are cu Elena, dar recunoaște că are temeri legate de viitorul fetiței sale. Artista a spus că se gândește foarte bine atunci când trebuie să ia o decizie în legătură cu viitorul fetiței și de fiecare dată se întreabă dacă face ceea ce trebuie. „Mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă”, a povestit Paula.

Cântăreața a mai adăugat că fiica ei s-a adaptat vieții de familiei și regulilor din casă. Elena are și diverse pasiuni. Îi place matematica, desenul și câteodată cântă prin casă. În primele luni de la adopție membrii familiei au mers la ședințe de consiliere pentru ca adaptarea Elenei să fie cât mai ușoară, a declarat Paula Seling pentru Viva!.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News