Cum reușește Paula Seling să arate excelent la 43 de ani. A renunțat la câteva alimente

Cum reușește Paula Seling să arate excelent la 43 de ani. A renunțat la câteva alimente Sursa: Facebook/ Paula Seling

Paula Seling are o silutetă de invidiat la 43 de ani. Artista a dezvăluit ce alimente a eliminat din dieta ei și ce mănâncă în fiecare zi.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România și arată excelent la 43 de ani. Solista a dezvăluit recent cum reușește să aibă o siluetă de invidiat. A adotat un regim vegan și a renunțat la carne, dar și la ouă și brânzeturi. Face însă și multă mișcare.

„Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult. Eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez! Alerg foarte mult. Pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine“, spune Paula Seling.

Ne puteți urmări și pe Google News

Multe salate

Solista spune că mănâncă trei mese pe zi bazate în principal pe salate din plante verzi și multe legume. Are chiar și rețele speciale. „De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, cum ar fi ruccola. Am mâncat urzici zilele trecute.

La prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcovi, semințe. Am o serie de rețete vegane, cum ar fi de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia”, a mai spus artista.

Un mod de protest

Paula Seling spune că acest stil de viață a fost alegerea ei și își asumă decizia. „Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Îmi asum decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum”, a mai spus Paula Seling, potrivit click.ro.