Tensiuni între Serena Williams și Simona Halep. Mărul discordiei: Patrick Mouratoglou

Tensiuni între Serena Williams și Simona Halep. Mărul discordiei: Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a accentuat tensiunile între Serena Williams și Simona Halep, ca urmare a faptului că Mouratoglou a antrenat-o pe Serena timp de un deceniu, în perioada 2012-2022, după care a preluat-o pe sportiva noastră. 

Cu toate că sportiva noastră aștepta decizia în cazul de dopaj, acest lucru nu l-a împiedicat pe Patrick Mouratoglou să se întâlnească cu Williams. De fapt, tehnicianul francez chiar s-a bucurat de revederea pe care a avut-o cu fosta sa elevă.

Patrick Mouratoglou s-a întâlnit cu Williams după turneul US Open

Patrick Mouratoglou a dezvăluit că imediat după finala turneului de la US Opena felicitat-o pe mezina familiei Williams. Întâlnirea dintre cei doi s-a consumat chiar în timpul publicării verdictului în cazul de dopaj al Simonei Halep. Anunțul suspendării a fost făcut marți 12 septembrie.

„Am văzut-o după turneul de la New York. Am fost și ne-am întâlnit. Se simte grozav, este foarte fericită, firesc. Familia ei crește. A vrut să aibă al doilea copil, normal că se simte bine. Nu cred că ia în calcul să revină, dar tenisul este viața ei. Poate va reveni pe teren, măcar pentru a se bucura de fenomen”, a spus Patrick Mouratoglou într-un interviu acordat pentru CNN.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep are probleme și cu pașaportul biologic. Cert este că publicația britanică The Guardian a efectuat un experiment pentru a cerceta dacă sportiva noastră spune adevărul. Pe scurt, o femeie de statura și greutatea Simonei a ingerat aceeași cantitate de Roxadustat, despre care apărarea Simonei a precizat că a fost ingerată accidental. Valorile identificată în organismul femeii respective a fost de cel puțin 46 de ori mai mică decât cantitatea idefintificată în cazul sportivei din Constanța.

Mesajul misterios al Serenei Williams

La nici mai mult nici mai puțin de două zile de la întâlnirea dintre Patrick Mouratoglou și Williams, ITIA a dat sentința în cazul de dopaj al Simonei Halep. Serena Williams a reacționat la câteva ore de la anunțul suspendării sportivei noastre. Sportiva de peste Ocean a postat un mesaj cu trimitere directă la româncă „ 8 era un număr mai bun”.

Unii analiști au interpretat mesajul Serenei ca fiind o aluzie că Simona Halep merita 8 ani de suspendare. În timp ce alți au indicat că de fapt ar fi fost vorba de cel de-al oputela titlu la Wimbledon, pe care Serena l-a pierdut în fața româncei, dopată la vremea respectivă cu Roxadustat.

Cele două sportive au dominat tenisul feminin. Însă, drumurile lor au luat-o în direcții diferite. Halep este suspendată timp de patru ani din competițiile sportive, iar Serena Williams s-a retras din tenis. Aceasta din urmă a devenit mamă pentru a doua oară pe 22 august. A născut-o pe Adira River.