Oribil: Femeia care a violat o tânără sechestrată este ea însăși mamă a două fetițe

Oribil: Femeia care a violat o tânără sechestrată este ea însăși mamă a două fetițe

Patru tineri au luat pe sus o minoră de 15 ani și patru zile nu i-au mai permis să iasă dintr-un apartament din Rădăuți. Una din scenele de viol, postate pe You Tube, are ca agresor o femeie de 31 de ani, care, la rândul ei, are două fete, de 4 și 11 ani.

Patru tineri cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani au fost arestaţi, miercuri seară, de judecătorii Tribunalului Suceava, fiind acuzaţi că au răpit o minoră din parcul central din Rădăuţi, au dus-o în casa unuia dintre ei, unde au obligat-o să se prostitueze şi să facă sex oral cu o tânără, scena de lesbianism fiind filmată cu un telefon mobil şi postată ulterior pe YouTube. Printre cei încarceraţi aseară în celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, se numără şi Doina Mihaela Cozmenciuc (31 de ani), cea care ar fi siluit-o pe minora ţinută sechestrată să îi facă sex oral, lovind-o cu palma peste faţă şi, susţine victima, a ameninţat-o cu un cuţit de bucătărie: „Dacă nu faci, îţi tai gâtul”. Doina Mihaela Cozmenciuc este mamă a doua fetiţe minore, de 4, respectiv 11 ani, făcute cu bărbaţi diferiţi, mărturisesc anchetatorii.   Polițiștii au descoperit faptele după aproape un an

 Toată povestea s-ar fi petrecut în cursul lunii august a anului trecut, însă cei patru tineri au săltaţi zilele trecute de ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, după ce poliţiştii au aflat întreaga poveste ca urmare a faptului că unul dintre suspecţi a postat filmuleţul cu scena de lesbianism pe internet. În materialul pornografic postat pe YouTube, care a fost şters astăzi, însă aseară putea fi vizionat, deşi a fost urcat tocmai în octombrie 2011, partea vătămată apare aşezată pe o canapea, făcându-i sex oral Doinei Mihaela Cozmenciuc, care era aşezată deasupra. Tânăra în vârstă de 31 de ani, îi cere minorei de 15 ani pe un ton imperativ să-şi ia mâna de la ochi şi să nu se oprească. Poliţiştii au găsit în telefonul mobil cu care s-a făcut filmarea alte patru fişiere video. Într-unul dintre acestea, se arată în actele înaintate instanţei de judecată, se pot auzi îndemnurile celor patru tineri arestaţi aseară, care îi cer minorei să facă sex oral. De asemenea, se observă cum Doina Mihaela Cozmenciuc o loveşte pe partea vătămată cu palma pentru a o obliga să îi facă sex oral şi cum victima refuză în mod repetat. În celelalte trei fişiere video apare tot minora în vârstă de 15 ani, împreună cu doi dintre tinerii arestaţi ieri seară în ipostaze sexuale explicite.   Au sechestrat-o patru zile  Procurorii Direcţiei de Investigaţii a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava explică şi că victima a fugit de acasă în ziua în care a împlinit 15 ani, mama ei fiind plecată la muncă în străinătate, iar ea rămânând cu tatăl ei vitreg şi alţi fraţi mai mici. S-a dus la Rădăuţi, iar aici a fost răpită din parcul central de Cezar Andrei Bălăcian (27 de ani), din municipiul Suceava, şi Lucian Popovici (30 de ani), zis „Luci”, Marius-Cecilius Pichiu (31 de ani), zis „Bobi”, din localitate, şi dusă în casa acestuia din urmă. Minora a fost ameninţată cu acte de violenţă, iar timp de patru zile a fost ţinută sechestrată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi indivizi pe care îi aduceau cei trei tineri care au răpit-o În cea de-a patra zi, s-a petrecut şi scena care avea să fie postată pe Youtube şi care avea să ducă la arestarea celor patru tineri. Culmea, după patru zile de coşmar, minora a fost lăsată să plece, fiind ameninţată să nu povestească nimic din cele întâmplate.

Ne puteți urmări și pe Google News