Cei opt sunt: Gabriel Berca,  Adrian Radulescu,  Laurențiu-Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu,  Daniel-Petru Funeriu,  Maria Bitang (consilier de stat), Raluca Boboc (consilier de stat), Daniel-Andrei Moldoveanu (consilier de stat). Demisiile intră în vigoare începând cu 1 februarie.
Daniel Funeriu a anunțat pe Facebook că se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară și va candida la alegerile europarlamentare.
"A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta împreună cu cât mai mulţi colegi PMP în Parlamentul European. Îi invit pe cei care cred într-o ROMÂNIE modernă şi cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea", a scris Funeriu pe Facebook.
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a amânat pentru 29 ianuarie, pronunţarea în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară, admisă de Tribunalul Bucureşti pe data de 16 septembrie 2013.
CITIȚI ȘI:

  • Pronunţarea în cazul constituirii Partidului Mişcarea Populară, amânată

Te-ar putea interesa și: