Evenimentul ZileiInternationalO româncă, implicată în jaful anului. O celebritate din Italia, în prim-plan

O româncă, implicată în jaful anului. O celebritate din Italia, în prim-plan

O româncă, implicată în jaful anului. O celebritate din Italia, în prim-plan
O tânără româncă a făcut parte dintr-o bandă de hoți care au jefuit casa unei vedete din Italia. Prejudiciul se ridică la 150,000 de eruo.

Anul trecut, o bandă de hoți, din care făcea parte și o tânără româncă, au dat mai multe spargeri  în locuințe din centrul orașului Milano, Italia. Printre victimele hoților s-a numărat și Diletta Leotta, o îndrăgită prezentatoare TV. În cazul acesteia prejudiciul se ridică la 150,000 de euro.

Modul în care ”operau” cei cinci hoți era unul destul de simplu. Românca, în vârstă de 28 de ani, și o altă femeie de naționalitate sârbă, în vârstă de 24 de ani, rămâneau pe stradă și supravegheau zona. Acestea erau în permanență în contact cu ceilalți trei hoți: doi sârbi și un croat. În cazul în care li se părea ceva suspect, cele două femei trebuiau să îi contacteze de urgență pe ceilalți trei hoți.

O bandă de hoți, din care făcea parte și o tânără româncă au jefuit casa unei vedete din Italia

Bărbații au reușit să pătrundă prin efracție în apartament, după ce au forțat o ușă poziționată pe palierul etajului superior care oferă acces la acoperiș. Ulterior, aceștia au coborât prin balcon.

După ce au ajuns în locuință, cei trei hoți au furat toate obiectele de valoare care le-au picat în mână: ceasuri scumpe, genți, bijuterii și bani. Prejudiciul se ridică la o valoare de 150,000 de euro.

Anchetatorii au reușit să îi identifice pe autorii jafului după ce întreaga ”acțiune” a fost surprinsă de camerele de supraveghere din afara clădirii. Oamenii legii au transmis că cei cinci hoți sunt specializați în astfel de lovituri, scrie știridiaspora.ro.

CITEȘTE ȘI Putin o are la mână pe regina Marii Britanii. Informațiile pot „răsturna dinastia”

CITEȘTE ȘI Adevăratul pericol din valul al treilea al pandemiei. Ce se întâmplă, de fapt, în România

CITEȘTE ȘI Cum s-a depășit criza provocată de gripa spaniolă. Ce măsuri trebuiau oamenii să respecte


Accesează: