Evenimentul ZileiActualitatePutin o are la mână pe regina Marii Britanii. Informațiile pot „răsturna dinastia”

Putin o are la mână pe regina Marii Britanii. Informațiile pot „răsturna dinastia”

Putin o are la mână pe regina Marii Britanii. Informațiile pot „răsturna dinastia”
Vladimir Putin se află în posesia unor informații a căror publicare ar putea face un rău imens familiei regale din Marea Britanie, susțin experții.

Putin o are la mână pe regină? Arhivele moștenite de Vladimir Putin de la sovietici conțin informații scandaloase despre unii membri ai familiei regale britanice. E vorba de așa-zisele „Dosare Tony”, care se referă la declarațiile și acțiunile unor membri ai familiei regale britanice înainte de al doilea război mondial.


NASA are o misiune capitală. Acțiunea din spațiu prin care Pământul e salvat de la dezastru


Documentele le-au fost transmise sovieticilor de Sir Anthony Blunt. Reputatul istoric al artei, care a deținut mai multe funcții de răspundere legate de familia britanică, a uimit întreaga lume în 1964, când a recunoscut că a spionat pentru Uniunea Sovietică.

Bomba atomică din „Dosarele Tony”

Pe baza mărturiilor unor experți, documentarul realizat recent de Channel 4, susține că că Dosarele Tony” ar putea include scrisori în care ducele de Kent și ducele de Windsor (fost rege al Marii Britanii în perioada ianuarie-decembrie 1938. A abdicat ca să se poată căsători cu Wallis Simpson ) exprimau simpatie pentru fascism și sprijin pentru politica de conciliere cu Hitler.

„Mulți membri ai aristocrației britanice aveau multă simpatie pentru modul în care naziștii făceau lucrurile, inclusiv ierarhia lor rigidă și chiar aspectele legate de supremația albă. Acestea au fost foarte atrăgătoare pentru membrii aristocrației”, susține istoricul Kate Williams

Documentarul, numit „Regina Elisabeta și spionul de la palat”, recunoaște, ]ns[, „nu există dovezi ferme” că scrisorile sau dosarele respective există.

Amenințări voalate de la jurnaliștii ruși

Mult mai sigur de existența acestor dosare compromițătoare pare a fi jurnalistul rus Gennady Sokolov, despre care se crede că are legături strânse cu Kremlinul. Sokolov a declarat într-un interviu acordat în 2014 : „Dacă scrisorile descoperite de Blunt ar fi publicate în timp util, ar duce la un scandal imens, al cărui rezultat ar putea să fie căderea dinastiei „.


Rusia amenință NATO. Războiul ar însemna distrugerea acestei țări


Putin și trădătorii de la Cambridge

Dacă, într-adevăr, aceste dosare se află la Moscova, Putin o știe chiar de la sursă. Nu de alta, dar Iuri Modin, spionul sovietic care ținea legătura cu Blunt și cu ceilalți trădători din gruăul Cambridge, i-a fost profesor,

Blunt a fost educat la Marlborough și la Trinity College, Cambridge, unde a fost îndocreunat de spionul rus Guy Burgess. Primul loc de muncă al lui Blunt a fost la MI5, deunde, potrivit istoricilor, a trimis la Moscova nu mai puțin de 1.800 de documente secrete.

„Blunt a făcut parte din personalul de planificare pentru ziua D. El le-a transmis dosarelor rușilor. Acestea ar fi putut ajunge cu ușurință în mâinile germanilor și ar fi desconspirat întreaga operațiune „, spune istoricul Andrew Lownie, citat deDaily Express.

O nouă epidemie misterioasă amenință omenirea. Afectează creierul și e mortală


Accesează: