Evenimentul Zilei > Politica > După şase ani, o profesoară a aflat de pe internet că a fost victima unei glume proaste a elevilor
După şase ani, o profesoară a aflat de pe internet că a fost victima unei glume proaste a elevilor

După şase ani, o profesoară a aflat de pe internet că a fost victima unei glume proaste a elevilor

Zilele trecute, a fost postat pe intenet un filmuleţ în care elevi de la un liceu din muncipiul Fălticeni îi fac o glumă proastă unei profesoare, care, fără să ştie, se aşează la catedră pe un scaun rupt, dar asamblat de formă de liceeni, în pauza dinaintea orei.

Profesoara se prăbușește cu tot cu scaun, spre distracția copioasă a elevilor, care au filmat întreaga scenă cu un telefon mobil. În cele câteva zile de la postare, filmuleţul „Rabatarea profei Fălticeni” a adunat mii de vizualizări. Scena s-a petrecut, însă acum aproape şase ani, la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, fostul Liceul Agricol.Directorul intituţiei, prof. Gabriel Matei, susţine că ştia de acel incident, însă nu şi de existenţa înregistrării video.„Profesoara era debutantă la vremea respectivă, fiind primul ei an la catedră. Aceasta nu a depus o plângere, considerând că a fost un accident. A luat întâmplarea ca atare, a spus ca aşa s-a nimerit şi că a avut ghinion”.
Respectiva profesoară predă şi acum engleza la colegiul fălticenean şi, cu această ocazie, a aflat şi ea că nu a fost vorba de un accident, ci de o glumă proastă a foştilor ei elevi. „Îmi pare rău că cei care ar fi trebuit să se maturizeze, nu au făcut-o încă”, a completat directorul Colegiul „Vasile Lovinescu”, referitor la postarea pe internet a filmuleţului respectiv.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: