Evenimentul Zilei > Monden > O lecție de cucerire a femeilor. Secretele lui Cătălin Scărlătescu. Cât de des s-a îndrăgostit râvnitul burlac
O lecție de cucerire a femeilor. Secretele lui Cătălin Scărlătescu. Cât de des s-a îndrăgostit râvnitul burlac

O lecție de cucerire a femeilor. Secretele lui Cătălin Scărlătescu. Cât de des s-a îndrăgostit râvnitul burlac

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Cătălin Scărlătescu, vorbește despre arma secretă de care se folosește pentru a cuceri femeile. E arătos, cu un simț al umorului bine dezvoltat și mărturisește că nu de puține ori a fost curtat de concurentele show-ului culinar pe care îl jurizează.

Nu ne explicam cum Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, reușește să atragă frumoase domnișoare în jurul său. Celebrul chef a mărturisit că a fost curtat inclusiv de concurente de la show-ul culinar pe care îl reprezintă. Cum le cucerește? Probabil surprinzător, dar nu cu gătitul.

Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu. Cum cucerește femeile

Trece dragostea și prin stomac? Da, însă doar în ultimă instanță, când Cătălin Scărlătescu este disperat și nu mai are metode la care să apeleze pentru a cuceri o femeie.

„O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde) Eu le cuceresc cu sinceritatea mea”, s-a exprimat Cătălin Scărlătescu.

Cât de des s-a îndrăgostit râvnitul burlac

Juratul Chefi la Cuțite nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, deși este burlac, s-a îndrăgostit în nenumărate rânduri, chiar și pentru perioade scurte de timp.

„Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe… (râde)”, a spus Cătîlin Scărlătescu.

Chef-ul a mai subliniat că are un program încărcat pe timpul zilei, ocupându-se și de un restaurant pe care își propune să-l deschidă în toamna anului 2021. „Dacă nu sunt la filmări, am treabă cu business-ul meu de delivery, Casolet, iar în același timp lucrez la planul despre care vă povesteam mai devreme – un restaurant al meu, pe care sper să îl deschid toamna aceasta”, a declarat juratul.

Calitățile secrete ale lui Cătălin Scărlătescu. Ce trebuie să știi despre bucătar

După o zi lungă, când nu îl vede nimeni, Cătălin Scărlătescu visează la vacanțe și e în căutare continuă de noi destinații turistice. Întrebat de viva.ro ce calități neștiute de public și ce defecte ascunde, juratul Chefi la Cuțite a declarat:

„Sunt regele bucătarilor din Calea Lactee și, mai nou, singurul chef cu statuie în platou, în sezonul 10 „Chefi la cuțite. Mai multe vă mai pot povesti Florin Dumitrescu și Sorin Bontea… (râde)”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: