Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea a mai cucerit o femeie. Cum s-a lăsat „amețită” de promisiunile milionarului
Cristi Borcea a mai cucerit o femeie. Cum s-a lăsat „amețită” de promisiunile milionarului

Cristi Borcea a mai cucerit o femeie. Cum s-a lăsat „amețită” de promisiunile milionarului

Câștigătoarea ultimei ediţii a emisiunii culinare Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru, a făcut un pas important în carieră şi va lucra în bucătăria hotelului pe care omul de afaceri Cristian Borcea îl deţine în staţiunea Olimp.

Cristi Borcea lovește din nou. De data asta, profesional. Mențiunea trebuie făcută din primele rânduri.

Pentru că cea care a remarcat-o pe Narcisa Birjaru a fost chiar Valentina Pelinel, soţia fostului preşedinte şi acţionar al echipei Dinamo. Narcisa nu ezitat şi a spus da ofertei venite din partea celei care a strălucit în prezentările de modă, conform click.ro.

„Este noua mea casă, noua mea familie, pe perioada verii. O să va gătesc aici, la Olimp, produsele mele. Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat”, a anunțat Narcisa pe Instagram.

Banii câştigaţi nu au ajuns în cont

Cea care a devenit vedetă datorită emisiunii de la Antena 1 este prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite. Pentru prestaţia ei, câştigătoarea a primit 30.000 de euro, dar din cauza impozitelor, ea nu va rămâne cu toată suma.

Deocamdată, banii nu au fost livraţi de producătorii emisiunii, deşi au trecut trei luni de la terminarea filmărilor. Soțul Narcisei a dezvăluit că încă nu au primit încă banii din cauza unor proceduri.

„Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena 1. Oricum, m-a rugat Narcisa să nu mai vorbesc.

Se simte povara grea a succesului

Nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat Alex. Această decizie are legătură şi cu ceea ce s-a întâmplat după marea finală, când Narcisa Birjaru le-a răspuns celor care contestă că merita să câştige Chefi la cuţite

Cei doi au o relaţie solidă şi s-au căsătorit încă de când ea avea 14 ani. Narcisa Birjaru provine dintr-o familie de etnie romă şi este căsătorită încă de la 14 ani. „Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a spus Narcisa Birjaru în cadrul unui interviu realizat înainte să ajungă în finală.

„Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus şi soțul fostei concurente de la Chefi la cuţite. Altfel, amintim că bucătarul-şef Cătălin Scărlătescu a fost primul care şi-a dorit s-o angajeze pe Narcisa Birjaru.

Borcea