Evenimentul Zilei > Actualitate > O judecătoare de la Tribunalul București a fost avertizată că va fi executată. Criticile aduse sistemului de Justiție au costat-o
O judecătoare de la Tribunalul București a fost avertizată că va fi executată. Criticile aduse sistemului de Justiție au costat-o

O judecătoare de la Tribunalul București a fost avertizată că va fi executată. Criticile aduse sistemului de Justiție au costat-o

Cercetată de Inspecția Judiciară, judecătoarea Mădălina Afrasinie, de la Tribunalul București, a explicat într-un mesaj public că se simte vânată.

Judecătoarea Mădălina Afrasinie, de la Tribunalul București, a făcut o mărturisire șocantă. La câteva ore după ce Inspecția Judiciară a cerut anchetarea ei, judecătoarea a afirmat în cadrul unei postări pe Facebook că a fost avertizată la un moment dat să se potolească.

Judecătoarea Mădălina Afrasinie se plânge pentru că a devenit o țintă

„O persoană dragă mie mi-a zis să mă potolesc! Că acesta este începutul execuției mele! Că am devenit o țintă și că, parcă, intenționat chiar eu am scris pe mine acest cuvânt! Probabil, dacă tată ar fi lângă mine, mi-ar zice: ‘Madi, tată! Da-i dracu și vezi-ți de viață! Oricum nu vei reuși să schimbi ceva!’”, a scris magistratul pe rețeaua de socializare.

„Mădălina Afrasinie a condamnat constant derapajele din sistem și abuzurile comise cu încălcarea gravă a drepturilor și libertăților fundamentale. „Probabil, dacă tată ar fi lângă mine, mi-ar zice: „Madi, tată! Da-i dracu și vezi-ți de viață! Oricum nu vei reuși să schimbi ceva!”, scrie Afrasinie, conform jurnaliștilor de la luju.ro.

Iată comentariul pe care l-a făcut magistratul de la Tribunalul București:

Cronica unei „execuții” anunțate. Pamflet amar

Când au intrat în casă cu mandat de percheziție, tată ne-a zis să nu scoatem un sunet că nu-i dracu’ atât de negru!

Și am tăcut!

Când venea securistul și îl ridică pe tată…’că să vorbească’, tată ne spunea că, dacă începem să plângem că prostii ne bate, că să avem motive să plângem!

Și ne-am înghițit lacrimile!

Da, potrivit legii, IJ poate demara cercetarea disciplinară și împotriva mea.

Dar gustul amar rămâne!

O persoană dragă mie mi-a zis să mă potolesc! Că acesta este începutul execuției mele! Că am devenit o țintă și că, parcă, intenționat chiar eu am scris pe mine acest cuvânt!

Probabil, dacă tată ar fi lângă mine, mi-ar zice: ‘Madi, tată! Da-i dracu și vezi-ți de viață! Oricum nu vei reuși să schimbi ceva!’ Asta mi-a spus în 2009, la protestul magistraților…cred că așa mi-ar spune și acum!”