Evenimentul Zilei > Actualitate > Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Dragnea la pușcărie și i-a povestit ”ce s-a ales de țară”.”Liviu e abătut și îngrijorat”. Mii de reacții la postarea de pe Facebook
Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Dragnea la pușcărie și i-a povestit ”ce s-a ales de țară”.”Liviu e abătut și îngrijorat”. Mii de reacții la postarea de pe Facebook

Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Dragnea la pușcărie și i-a povestit ”ce s-a ales de țară”.”Liviu e abătut și îngrijorat”. Mii de reacții la postarea de pe Facebook

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD când Liviu Dragnea era președinte, și-a vizitat fostul șef la pușcărie.
El a postat apoi un mesaj pe Facebook, în care i-a asigurat ”pe români” că mesajele lor au ajuns la Dragnea și că fostul președinte PSD s-a arătat îngrijorat de ce se întâmplă în București și, în general, în țară.
Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu

Ieri am fost sā-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, in general! Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el incă zace acolo!” s-a revoltat Codrin Ștefănescu. ” Și e ținut in continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat până de curând! Asta am vrut să vă spun!”, a mai adăugat acesta.

Postarea lui a adunat peste 2500 de reacții în trei ore și sute de oameni au comentat. Cei mai mulți i-au urat lui Dragnea ”sănătate și putere de muncă”, ”libertate, respect și prețuire”, au comentat că fostul lider PSD ”va intra în istorie ca erou” și au fost de părere că Dragnea este ”singurul care va sava România”. Alții i-au spus nemulțumirile față de actuala guvernare sau au postat poze cu Nicușor Dan și Clotilde Armand.

Pro Dragnea

Nicusor Avram

Domnul președinte Liviu Dragnea va fi președinte al României! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Nu va fi lasat! I se va cauta nod in papura, se vor inventa motive ca sa il tina inchis. Poate sa inoate Bucurestiul in gunoaie si tara in saracie, atata timp cat sunt comentarii cum am citit unul msi sus(.,,sa stea multi ani acolo unde e”) inseamna ca rezistii inca traiesc. Si sa nu uitam ca a aparut la butoane la parchetul UE, o mestera in facut dosare!

Constantin Drezaliu

DL-e CODRIN,AS DORI SA-I REAMINTITI DL-ui DRAGNEA ,UN PROVERB ROMANESC:PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI.CAND A AVUT OCAZIA SA RETEZE CAPUL HIDREI IONANISTE ,A RENUNTAT.JEGUL DE LA COTROCENI TREBUIA SUSPENDAT.URMAREA?HIDRELE PNL-iste,USR-iste ,NU MAI AVEAU CAP ,IAR ACUM AVEAM ALTA SOARTA SI DANSUL NU ZACEA IN PUSCARIE CA DETINUT POLITIC.NU ESTE UN REPROS,DAR CU ASTFEL DE SATANISTI ,NU POTI DISCUTA DECAT PRIN TAIEREA CAPULUI.

Mihail Gegea

Mai mult de 60% din cei care va lamentati si comentati pe aici,pe pagina lui Codrin, ati votat cu dusmanii tarii ! Nici medicii,carora li s-au triplat salariile, profesorii ,mare parte din functionarii publici, carora le-au fost redate drepturile taiate de Basescu si au primit salarii decente, pensionarii care au primit pensii marite , toti ati votat cu Muianis,Orban,Barna si Ciolos ! Acum va dati loviti si nu mai puteti de mila lui Dragnea ! Sa se aleaga prafu’ de toti aia care au votat USR-PNL !

Contra Dragnea

Ciprian Grosu

Ca să-ţi dai seama de nivelul culturii generale a unei naţii, trebuie să vezi ce idoli are. Romania este unde este din cauza tuturor celor care s-au perindat la putere in ultimii 31 de ani. PSD-PNL-PD-USR-PNȚCD toți o apa și un pământ. Nu exista un singur naționalist sa lupte pentru România și soarta a fost pecetluită de mult. Va predați ștafeta unul la altul și nimic nu se schimba. Ati vândut România bucata cu bucata și 3 generații de acum încolo nu vor putea sa acopere găurile lăsate de voi. Asta este trist, nu ca unul ca Dragnea care a furat miliarde este in închisoare. Trist este ca milioane de oameni sunt plecati din țara datorită lui Dragnea, Nastase,Iliescu, Petre Roman, Constantinescu etc.

Nicolae Robu

Codrine,cred ca nu ai fost sa-l vizitezi,nu ai…vlaga si nu se explica de ce toți pesedistii se lasa conduși de nevertebratul, Ciolacu!

Antonita Homner

D- nule Ștefănescu lasă-l să-și facă pedeapsa pînă la capăt că și-a bătut joc de popor împreună cu gașca psd , nu-l mai compatimiti că nu o duce așa de greu ,acolo unde este

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: