Evenimentul Zilei > Sport > O imagine cât o mie de cuvinte! Poza cu Messi care a devenit virală.
O imagine cât o mie de cuvinte! Poza cu Messi care a devenit virală.

O imagine cât o mie de cuvinte! Poza cu Messi care a devenit virală.

FC Barcelona a fost umilită, vineri, de Bayern Munchen, scor 2-8, la Lisabona, în „sferturile” UEFA Champions League.

Gruparea catalană a fost umilită din toate pucntele de vedere de Bayern, după ce bavarezii au reșit să triumfe în fața lor cu scorul de 8-2. Chiar și președintele lui FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a recunoscut că echipa sa a fost călcată în picioare la Lisabona și anunță că vor fi luate „decizii” în următoarele zile.

„A fost o noapte foarte dificilă, înfrângerea a fost extrem de dură. Trebuie să uităm asta. A fost un dezastru.

Suntem dezolaţi pentru toată lume şi regret acest eşec. Nu ne-am ridicat la înălţimea la care se află clubul nostru. Decizii vor fi anunţate şi explicate în următoarele zile. Unele dintre ele erau deja stabilite, chiar înainte de reluarea Ligii Campionilor.

Însă nu astăzi (vineri). Astăzi nu este momentul pentru a anunţa decizii. Este o zi pentru scuze faţă de socios (suporterii-acţionari ai clubului), pentru că nu a fost o zi bună pentru FC Barcelona, iar asta ne produce multă durere”, a declarat Bartomeu la finalul meciului desfăşurat vineri seara pe Estadio da Luz din Lisabona.

Luni, conducerea clubului va lua măsuri

La pauză, scorul era de 4-1 pentru Bayern, iar jucătorii Barcelonei erau complet demoralizați la vestiare. Sâmbătă au apărut imagini uluitoare din vestiarul trupei catalane, în care se poate vedea dezamăgirea lui Lionel Messi. Superstartul argentinian a fost surprins stând pe o bancă și privind în gol, cu ochii în pământ, în timp ce portarul Ter Stegen stă și el în așa începerii, privind în gol, scrie The Sun.

Potrivit cotidianului El Mundo Deportivo, luni va avea loc o reuniune de urgenţă a conducerii clubului FC Barcelona, pentru stabilirea măsurilor care vor fi luate după dezastrul din sferturile de finală UCL de la Lisabona.