Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii despre femeia care a căzut de la etajul 6 pentru a scăpa din incendiu. Filmul evenimentelor
Detalii despre femeia care a căzut de la etajul 6 pentru a scăpa din incendiu. Filmul evenimentelor

Detalii despre femeia care a căzut de la etajul 6 pentru a scăpa din incendiu. Filmul evenimentelor

Noi dezvăluiri despre femeia care s-a aruncat de la etajul 6. O femeia s-a aruncat de pe balcon pentru a scăpă de incendiul din apartamentul său. Din păcate, femeia a murit.

Detalii despre femeia care a căzut de la etajul 6. UPDATE. Focul ar fi izbucnit de la câteva lumânări aprinse. Femeia prinsă în flăcări ar fi reuşit să iasă din casă, dar s-a întors în apartament după un laptop şi a rămas blocată. A încercat să se salveze ieşind pe balcon şi a căzut de la etajul 6.

Noi dezvăluiri despre femeia care s-a aruncat de la etajul 6 pentru a scăpa din incendiu. Femeia din Constanța care ar fi putut fi arsă de vie în apartamentul său a murit. A fost găsită în stop cardio-respirator. Medicii aflaţi la fața locului nu au reuşit să o salveze, din păcate.

Femeia s-a aruncat de la balcon pentru a scăpa de flăcări

Femeia a murit marți după ce a încercat să scape de incendiul din apartamentul său. Aceasta, panicată, a ieşit pe balcon şi s-a aruncat în gol. Apartamentul său era situat la etajul șase.

Autorităţile au fost alertate despre incendiu printr-un apel la 112, la ora 9,14. O ambulanță, două autospeciale de stingere şi o autoscară au sosit la faţa locului.

Noi dezvăluiri despre femeia care s-a aruncat de la etajul 6 pentru a scăpa din incendiu

„Referitor la incendiul produs în această dimineaţă în municipiul Constanţa. Acesta s-a manifestat într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de locuinţe. Facem următoarele precizări:

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost preluat de dispecerul ISU Constanţa la ora 09.14; La ora 09.15 au fost alertate simultan următoarele echipaje:

-1 ambulanţă SMURD tip B2, 2 autospeciale de stingere şi 1 autoscară;

-Ambulanţa SMURD tip B2 şi cele 2 autospeciale de stingere au fost alertate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanţa Oraş, care se află la aproximativ 2 km faţă de locul producerii incendiului.

Primul echipaj care a ajuns la locul intervenţiei a fost ambulanţa SMURD tip B2, la ora 09.21”, reiese din comunicatul transmis de ISU.

Autoscara pompierilor a venit de la 8 km

În comunicat se mai precizează că „autoscara a ajuns la locul intervenţiei la ora 09.27. Distanţa parcursă fiind de 8 km.

Ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09.25.

Forțele aflate la locul intervenției în momentul sosirii autoscării erau 2 autospeciale de stingere, 1 ambulanţă SMURD tip B, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a mai menţionat ISU.

Județul Constanța are doar 3 autoscări

Potrivit comunicatului, la nivelul judeţului Constanţa există 3 autoscări, repartizate astfel încât să acopere întreaga zonă de competenţă, astfel: Cernavodă, Medgidia şi Constanţa.

Reamintim că a fost făcută o sesizare de incendiu la numărul unic de urgență 112. Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru a lichida un incendiu care a izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, al unui bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanța.