Evenimentul Zilei > Actualitate > O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro! Ce credeţi că a făcut femeia
O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro! Ce credeţi că a făcut femeia

O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro! Ce credeţi că a făcut femeia

O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro! Este vorba de salariul doar pe o lună, iar femeia a refuzat să dea banii înapoi.
O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro! Acest caz inedit s-a petrecut la Braşov, unde o angajată s-a trezit cu salariu frumuşel în cont. Este vorba de veniturile pe o lună de zile. Din păcate, femeia a refuzat să dea banii înapoi fabricii unde lucra. Iar necazurile au curs pentru ea.
Bucuria angajatei a fost de scurtă durată, deşi a crezut că a dat norocul peste ea când s-a văzut cu atâta bănet în cont. Mai precis, i-au intrat pe card 23.000 de euro, cu 110.597 lei mai mult.
Totul a foat greșeală din partea firmei. Iar femeia a refuzat să dea banii înapoi. Deşi i s-a spus ca a fost doar o eroare de contabilitate.

O angajată s-a trezit în cont cu un salariu de 23.000 de euro!

Femeia a fost trimisă în judecată unde a şi pierdut procesul. Dar a făcut apel la decizia primei instanțe. Procesul urmând să se judece pe 16 februarie.
Conducerea firmei a încheiat cu tânăra angajată un acord de returnare a diferenței față de salariu virată din greșeală în contul ei, dar femeia nu l-a respectat, după ce cheltuise o parte din bani.

Ce s-a întâmplat cu femeia după ce a refuzat să dea banii înapoi

Firma a făcut plângere penală și s-a ajuns în instanţă. Judecătorii au găsit-o vinovată şi au condamnat-o la o pedeapsă de 60 de zile de închisoare cu amânarea pedepsei și 60 de zile de muncă în folosul comunității.
„Instanța reține că inculpata și-a însușit o sumă considerabilă de bani, sumă ce a fost virată din eroare în contul său de către societatea angajatoare. În ciuda acestui fapt, inculpata nu a înțeles să restituie suma de bani primită din eroare, ci a ales să îi folosească în interes propriu.
Cu privire la circumstanțele personale ale inculpatei, se reține că aceasta este la primul contact cu legea penală, astfel că nu se poate reține o perseverență infracțională în sarcina sa”, se arată decizia instanşei Judecătoriei Brașov.
După proces, femeia și-a pierdut locul de muncă, deoarece reprezentanții fabricii au decis că o dea afară, informează psnews.