Evenimentul Zilei > Actualitate > Un copil a murit după ce a făcut infarct în sala de clasă. S-a deschis dosar penal
Un copil a murit după ce a făcut infarct în sala de clasă. S-a deschis dosar penal

Un copil a murit după ce a făcut infarct în sala de clasă. S-a deschis dosar penal

Marți, un elev, în vârstă de doar 9 ani, a făcut infarct. Incidentul s-a produs în sala de clasă. Acesta este elev al unei școli din Ploiești.

UPDATE: Un elev ani care a făcut, marți, infarct, în timp ce se afla la cursuri la o școală din Ploiești a decedat.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Dan Sâmpălean, a declarat, pentru Agerpres, că minorul a fost supus manevrelor de resuscitare timp de circa 40 de minute după ce a ajuns la unitatea medicală, însă el nu a răspuns intervenţiei medicilor.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Marți, un elev al unei școli din Ploiești a făcut un infarct. Incidentul s-a produs în sala de clasă. Copilul are zece ani și este elev în clasa a doua.

Mama acestuia a declarat că micuțul are probleme medicale serioase. Medici au ajuns rapid la fața locului și au reușit să salveze viața elevului. Acesta a fost resuscitat și dus la spitalul de Pediatrie din Ploiești. Momentan, băiatul se află sub observația medicilor, anunță Antena 3.

Un elev din Ploiești a făcut infarct în sala de clasă

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un echipaj a fost solicitat la Şcoala Sfânta Vineri din Ploieşti, unde un băieţel de nouă ani se afla în stop cardio-respirator.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a preluat copilul, ducându-l la Spitalul de pediatrie, unde este supus manevrelor de resuscitare.

Managerul unităţii sanitare, Dan Sâmpălean, a declarat, pentru Agerpres, că deocamdată băieţelul, care are istoric medical, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace, nu răspunde intervenţiei medicilor, însă manevrele continuă.

De asemenea, o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Un student din Cluj Napoca a murit înainte de examenul online

În urmă cu o lună, un student din Cluj-Napoca a murit înainte de a susține primul examen online din prima sa sesiune.

Studentul avea 18 ani și studia Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării la Universitatea Babeș – Bolyai.

Pe data de 19 ianuarie, ar fi trebuit să susțină primul examen din sesiune. El ar fi reușit să se conecteze la platforma online, dar imediat după aceea a ieșit, iar profesorul l-a notat ca fiind absent. După scurt timp părinții au anunțat că băiatul a făcut infarct și că avea probleme cu inima.

Universitatea Babeș – Bolyai a transmis regretul față de această tragedie.