Evenimentul Zilei > Monden > Nimeni nu știa asta despre Cătălin Scărlătescu. Ce a putut să facă la 16 ani pentru bani
Nimeni nu știa asta despre Cătălin Scărlătescu. Ce a putut să facă la 16 ani pentru bani

Nimeni nu știa asta despre Cătălin Scărlătescu. Ce a putut să facă la 16 ani pentru bani

A pornit de jos, dar a ajuns departe. Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România, a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, la vârsta de 16 ani.

Cătălin Scărlătescu a făcut mărturisiri surprinzătoare cu privire la traseul său în carieră. Se pare că vedeta a pornit de jos și, în urmă cu peste 30 de ani, s-a ocupat și de lucruri mai puțin bănuite. De-a lungul timpului, cariera bucătarului s-a aflat în continuă ascensiune.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, s-a angajat prima oară la un hotel din Eforie Sud, pe când avea doar 16 ani. Câștigătorul sezonului 9 de la „Chefi la cuțite” nu i-a fost rușine să dezvăluie cum și-a câștigat primii bani.

În vara anului 1987, lucra la Hotelul „Flamingo” în calitate de curier. Pe atunci, s-a hotărât să ajungă bucătar, iar pentru a-și împlini visul, după doi ani de zile a început să se ocupe de manipulare marfă, curăţenie și apoi curăţat legume.

În anii 1990, Cătălin Scărlătescu a muncit ca stewart pe un vapor cargo, după care s-a deplasat în Germania, unde s-a angajat în localuri de lux, printre care se numără și „Kempinski Sporting Club Badsarrow” și „Filippo Nisi”.

Ascensiunea lui Scărlătescu, după întoarcerea în România

Cătălin Scărlătescu a revenit, apoi, în România și a devenit bucătar-șef la restaurantul Angels. Ulterior, bărbatul a ocupat post de manager executiv la Museum și co-partener la localul „Il Gambero Rosso”, potrivit cancan.ro. De mai mulți ani de zile, Scărlătescu lucrează la „Howard & Johnson“.

Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri, în urmă cu câteva săptămâni, și despre felul în care reușește să atragă frumoase domnișoare în jurul său. Celebrul chef a mărturisit că a fost curtat inclusiv de concurente de la show-ul culinar pe care îl reprezintă. Cum le cucerește? Probabil surprinzător, dar nu cu gătitul.

Trece dragostea și prin stomac? Da, însă doar în ultimă instanță, când Cătălin Scărlătescu este disperat și nu mai are metode la care să apeleze pentru a cuceri o femeie.

„O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde) Eu le cuceresc cu sinceritatea mea”, s-a exprimat Cătălin Scărlătescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: