Patrizia Paglieri, marea surpriză de la „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu și-a „tocat” colegii din juriu

Patrizia Paglieri, marea surpriză de la „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu și-a „tocat” colegii din juriu

Sezonul 8 al emisiunii concurs „Chefi la cuțite” a demarat în forță, oferind și de această dată surprize dinte cele mai interesante.

Lupta pentru marele premiu este acerbă, concurenții încercând să intre în „grațiile” juraților prin preparatele lor.

Chiar din prima ediție a emisiunii o mare surpriză au avut-o chiar jurații. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu  s-au întrecut în a demonstra că prima amuletă merită să fie luată de el. Desigur, a fost aleasă și farfuria de top.

Preparatele celor trei chefi au fost degustate și analizate de colega lor de breaslă, Patrizia Paglieri.

Aceasta a ales la cine merge prima amuletă a sezonului 8, câştigătorul fiind Cătălin Scărlătescu.

Simpaticul Cătălin Scărlătescu, a povestit despre începurile sale în bucătărie și cum a ajuns la performarța pe care o are azi în bucătărie.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuţite" a povestit despre începuturile sale în bucătărie. Prima oară a făcut o tocăniţă de cartofi, îndrumat de bunica sa prin telefon.

„Aveam vreo șapte ani când am gătiti prima oară, eram la Brașov și am sunat-o pe bunica. Am stat cu ea la telefon până am făcut o tocăniță de cartofi. A fost cea mai scumpă mâncare pe care am gătit-o vreodată, pentru că factura de la telefon era enormă. Nu aveam nici speaker, așa că ascultam ce îmi spunea, mergeam și executam, mai reveneam pentru o întrebare… Vă dați seama cât a durat.

Am lucrat prima oară la Hotel Flamingo din Eforie Sud, eram un fel de bellboy. Aici l-am cunoscut și pe chef-ul de care voi povesteați mai sus. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone. Pe vremea aia, nu existau cartofi tăiați și congelați, totul se făcea manual. Toamna se achiziționau legumele, se țineau în beci. Ceapa și morcovii se țineau în nisip, ca să se păstreze mai bine", a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit romaniatv.net