Scandalul între Niculina Stoican și Constantin Enceanu continuă. Artista trimite mesaje cu subînţeles

Scandalul între Niculina Stoican și Constantin Enceanu continuă. Artista trimite mesaje cu subînţeles Sursa Foto: Arhiva EVZ

Conflictul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu continuă. Deși, magistrații de la Tribunalul București i-au dat dreptate artistului, interpreta de muzică populară continuă să-și denigreze colegul de breaslă.

Niculina Stoican face primele declarații după procesul pierdut în fața colegului de breaslă, Constantin Enceanu. Conflictul dintre cei doi interpreți de muzică populară a pornit din cauza cântărețului.

Niculina Stoican, primele reacții după procesul pierdut

Niculina Stoican și Constantin Enceanu se judecă din 2023. Artistul este nemulțumit că timp de 20 de ani, cât a activat în „Ansamblul Maria Tănase” nu a fost promovat. Într-un final magistrații i-au dat dreptate interpretului.

„Anulează Fişa de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantului Enceanu Constantin pentru perioada 01.01.2022-31.12.2022 şi Decizia nr. 27/12.05.2023. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.975 lei reprezentând cheltuieli de judecată”,  se arată în decizia sentinței emise de Tribunalul București.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a aflat sentința magistraților, Niculina Stoican a postat un mesaj dur la adresa colegului ei de breaslă. Acum, artista este obligată să-i plătească despăgubiri de aproximativ 3.000 de lei. În postarea de pe rețelele de socializare, Stoican îl aseamănă pe Constantin Enceanu cu „un nebun sau un fanatic căruia nu-i pasă de adevăr sau realitate”.

Continuă scandalul între Niculina Stoican și Constantin Enceanu

Sursa foto: Facebook

„Sunt oameni care nu au capacitatea să înțeleagă”

„E o mare pierdere de timp să te contrazici cu un nebun sau un fanatic căruia nu-i pasă de adevăr sau de realitate, ci doar de victoria propriilor lui convingeri și iluzii asupra altora. Nu-ți pierde niciodată timpul cu certuri care nu au niciun sens.

Sunt oameni care nu au capacitatea să înțeleagă, oricât de multe argumente și dovezi le-ai aduce și alții care sunt atât de orbiți de egoul, ura și resentimentele lor, încât tot ce își doresc e să fie îndreptățiți, chiar dacă nu au dreptate. Când ignoranța țipă, inteligența e mută. Liniștea și pacea ta valorează mai mult”, a fost mesajul artistei de pe pagina ei personală de Facebook.

Niculina Stoican, artistă

Niculina Stoican și-a dat demisia din funcția de manager la Ansamblul Maria Tănase. Sursa Foto: Arhiva EVZ

De la ce a pornit scandalul între Niculina Stoican și Constantin Enceanu

Niculina Stoican a fost manager al „Ansamblului Maria Tănase din Craiova” din care a făcut parte și Constantin Enceanu. Înainte de a demisiona, Stoican și-a notat colegul cu un calificativ care l-a nemulțumit pe Enceanu. Activitatea artistului a fost notată cu bine. Pentru a-și justifica decizia, interpreta a invocat faptul că nu competențele profesionale au fost analizate, ci comportamentul.

„A primit calificativul bine pentru comportament. Nu i s-a dat calificativul de către mine în calitate de manager. Acest calificativ i s-a dat de către șeful de secție. Așa cum este procedura într-o instituție. Atunci când fiecare angajat este evaluat. Șeful de secție analizează activitatea angajatului pe parcursul unui an și îi dă un calificativ.

Această evaluare se compune din: evaluare profesională, pe latură profesională conform fișei postului și, pe cealaltă latură, vizavi de comportamentul, atitudinea și modul în care procedează în instituție în relația directă cu șeful lui ierarhic superior direct”, a mai spus Niculina Stoican.