Mihai Neşu le-a transmis un mesaj jucătorilor stelişti înainte ca „militarii” să evolueze în meciul cu Ekranas cu tricouri inscripţionate cu: „Mihai Neşu Foundation”. Textul scris de fostul fotbalist a fost citit de Gabi Safta, crainicul arenei din Ghencea.
„Bună seara, dragi stelişti şi nu numai!
Plâng în timp ce scriu aceste rânduri fiindcă nu mi-am imaginat vreodată că atâta lume e alături şi se gândeşte la mine, chiar şi la un an şi patru luni de la accident. Nu ştiu dacă merit asta! Nu am fost un mare fotbalis, doar am încercat să devin. Dar ce pot să vă promit este că, deşi dacă unele zile sunt chinuitoare, sprijinul vostru îmi dă putere, răbdare şi sper că într-o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al tehnicii medicale, să fiu din nou sănătos, să pot să strâng mâna şi să ofer o îmbrăţişare tuturor celor care s-au gândit chiar şi o secundă la mine.
Astăzi vreau să le mulţumesc în special lui MM şi tuturor celor care au hotărât să-mi sprijine fundaţia şi planurile mele de a ajuta copiii cu dizabilităţi din România. Este o onoare pentru mine şi sper, cu ajutorul vostru, ca în viitorul apropiat să pot ajuta cel puţin un copil din fiecare judeţ să aibă o viaţă normală.
Le mulţumesc, de asemenea, suporterilor stelişti că se gândesc la fiecare meci la mine şi s-au gândit să-mi facă o coregrafie ca aceea de la meciul cu Twente. E de neuitat! În încheiere, vreau să le urez băieţilor şi staff-ului Stelei multă, multă baftă! Anul acesta îi văd mai puternici şi îndemn toţi suporterii să le ofere linişte, răbdare şi sprijin, pentru că aşa vor urma şi rezultatele dorite de noi toţi.
Cu drag, Mihai"