Evenimentul Zilei > Actualitate > NEBUNIE ÎN BĂNIE! Mititelu l-a dat afară pe Napoli fără motiv!
NEBUNIE ÎN BĂNIE! Mititelu l-a dat afară pe Napoli fără motiv!

NEBUNIE ÎN BĂNIE! Mititelu l-a dat afară pe Napoli fără motiv!

Comportamentul patronului divizionarei secunde FC Universitatea Craiova nu mai are nicio logică.

FC Universitatea Craiova se află în haos! Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile și se pregătesc pe unde apucă, clubul se află în pragul falimentului, iar patronul Adrian Mititelu, în loc să găsească soluții de redresare, ia decizii fără nicio logică.
După ce l-a îndepărtat pe Marin Condescu, pe care, cu nicio lună în urmă îl numise manager general și îl prezenta ca pe salvatorul „Științei”, Mititelu l-a destituit acum, din senin, pe Nicolo Napoli! Antrenorul italian care a venit la Universitatea ori de câte ori a fost solicitat și care, din vara anului trecut și până în prezent, n-a primit niciun leu de la Mititelu!
Patronul de la FC U n-a oferit nicio explicație pentru destituirea lui Napoli. „Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova este Ștefan Nanu. Acesta va fi ajutat de Dragoș Bon și Florin Dumitru”, se precizează, sec, pe fcuniversitatea.ro, site-ul oficial al „alb-albaștrilor”.
„E incredibil ce mi se întâmplă! Am avut o discuție cu domnul Mititelu, în care l-am anunțat că nu sunt de acord cu decizia lui și nu vreau să plec. Mi-a spus că vrea să-l pună antrenor pe Ștefan Nanu, dar eu nu înțeleg de ce vrea să mă schimbe. Eu am stat lângă echipa asta opt luni de zile și nu am luat niciun ban. Îmi vreau toți banii!
Situația este dramatică la echipă. Sunt jucători care au rămas liber de contract, unii care nu mai vor să vină și nimeni nu este plătit. Dacă domnul Mititelu așa consideră că trebuie să se poarte cu mine, care am stat lângă el la greu, este trist! E a treia umilință pe care o trăiesc la Craiova! Doar cu Dinel Staicu am mai trecut prin momente așa de grele”, a declarat Nicolo Napoli pentru fanatik.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: