Natalie Portman are origini româneşti

Natalie Portman are origini româneşti

Câştigătoarea de anul acesta a Oscarului pentru „Cea mai bună actriţă într-un rol principal”, Natalie Portman, are origini româneşti.

Pe numele real Natalie Hershlag, actriţa s-a născut la Ierusalim, tatăl acesteia fiind un medic israelian cu origini poloneze şi româneşti, iar mama ei o decoratoare de origine austriacă şi rusă. Natalie a vorbit despre originile sale într-un interviu acordat publicaţiei franceze „Gala”.

Suferinţele îndurate de actriţă  în timpul filmărilor pentru rolul care i-a adus preţioasa statuetă nu au rămas nerăsplătite. Portman a fost desemnată, în aceasta noapte, de către Academia Americană de Film, drept cea mai bună actriţă într-un rol principal feminin.

Într-un interviu exclusiv acordat EVZ, Natalie a povestit despre ce înseamnă să interpretezi un rol de Oscar – de ce filmările la "Black Swan" au fost extrem de grele şi s-a ales cu o coastă dislocată, de ce e mai degrabă obedientă decât rebelă sau de ce nu s-ar înfometa niciodată.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • CÂŞTIGĂTORI OSCAR 2011. "Discursul regelui", cel mai bun film. Colin Firth, cel mai bun actor. Natalie Portman, cea mai bună actriţă | MULTIMEDIA