Aceasta era amenințată constant de tatăl care o abuza, că o va ucide atât pe ea cât și pe mama ei, după care el se va sinucide! Totul a ieșit la iveală pe 19 mai, seara, când mama fetei a sunat la 112, sesizând faptul că fiica sa a fost violată de soț! Bărbatul a fost reținu de polițiști, iar judecătorul de „Drepturi si Libertăți” a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru viol.

Bărbatul, de 43 de ani, din Bârlad, care are o societate comercială, a început să-și abuzeze sexual propriul copil încă de când fata avea 13 ani! Copila nu a spus nimănui, de teamă să nu fie omorâtă, mai ales că tatăl a amenințat-o de mai multe ori că o va ucide atât pe ea, cât și pe mama sa, dacă va dezvălui cele petrecute, iar el se va sinucide.

Mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul soțului mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise copilei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta i-a spus mamei tot ce i se întâmpla.

Politistii au fost sesizati despre abuzurile tatălui pe 19 mai. „Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat că minora de 15 ani este violată. Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi si libertăti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat, pentru colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă, Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.