Evenimentul Zilei > Monden > Momente de coșmar pentru Cătălin Scărlătescu. „Am crezut că rămân mort acolo.” Ce a pățit cheful de la Antena 1
Momente de coșmar pentru Cătălin Scărlătescu. „Am crezut că rămân mort acolo.” Ce a pățit cheful de la Antena 1

Momente de coșmar pentru Cătălin Scărlătescu. „Am crezut că rămân mort acolo.” Ce a pățit cheful de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la „America Express”. Juratului de la Antena 1 i s-a făcut rău și a crezut că nu o să se mai facă bine. Mai mult, el a fost la un pas să părăsească competiția.

Competiția „America Express” este din ce în ce mai dificilă, iar concurenții sunt obosiți. Mai mult, Cătălin Scărlătescu a ajuns pe mâna medicilor din cauza deshidratării. Acesta a crezut că o să moară și că nu va scăpa de dureri.

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea niște «cuțite» de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine“, a spus el.

Scărlătescu s-a certat cu iubita

Cheful de la Antena 1 a mai avut parte de o problemă la „America Express”. Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, s-au certat după ce acesta a urlat la ea, iar discuțiile nu s-au oprit aici.

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, la America Express.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că s-a enervat prea repede, dar că nu crede că a făcut ceva așa de rău și că iubita lui nu are de ce să se supere pentru un cuvânt.

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: