Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte SUSPECTĂ la Galaţi. Un bărbat a fost găsit GOL atârnat de gardul unei biserici. Localnicii sunt ÎNGROZIŢI
Moarte SUSPECTĂ la Galaţi. Un bărbat a fost găsit GOL atârnat de gardul unei biserici. Localnicii sunt ÎNGROZIŢI

Moarte SUSPECTĂ la Galaţi. Un bărbat a fost găsit GOL atârnat de gardul unei biserici. Localnicii sunt ÎNGROZIŢI

Ion Pârvu, un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani a fost găsit decedat atărnat pe gardul bisericii Sfânta Parascheva din municipiul Galaţi, în apropierea cimitirului Cătuşa. Autorităţile venite la faţa locului au fost surprinse de poziţia în care a fost găsit bărbatul mort, dar şi de faptul că acesta era aproape gol

Bărbatul mort era cunoscut ca fiind fără adăpost şi obişnuia să mănânce la cantina socială a bisericii amintite, iar uneori să ceară de pomană de la credincioşi şi de la preot, potrivit jurnalul.antena3.ro

Cadavrul a fost găsit de un bărbat care venise de dimineaţă să deschidă poarta bisericii. „Am zis iniţial că este o cârpă atârnată de gard, dar am văzut apoi că era un om gol, mort. L-am recunoscut pe Pârvu, că venea des pe aici. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Aşa l-am găsit, dezbrăcat”, a declarat martorul.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, însă nu s-a mai putut face nimic deoarece victima era moartă de câteva ore. 

„Atârna de gardul unei biserici, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă. Probabil a  murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală. Ancheta a fost preluată de poliţie”, a declarat dr. Angel Trifan, şeful UPU Galaţi.

Prima ipoteză lansată de anchetatori este că bărbatul ar fi încercat să sară gardul, dar şi-a prins piciorul, s-a dezechilibrat şi s-a lovit violent cu capul de grilajul metalic.

Există însă şi varianta unei crime, având în vedere că pe corpul bărbatului, spun martorii, par să fie urmele unor agresiuni. Nu este exclusă posibilitatea ca el să fie fost urmărit şi bătut de alţi oameni ai străzii, care l-au abandonat apoi atârnat de gard, după ce i-au luat hainele.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului.