Evenimentul Zilei > Politica > „Mitraliera USR” revine: „Nu ne putem bate cu PSD cu flori și luminițe. Nici cu Comisia de tăiat hârtii”
„Mitraliera USR” revine: „Nu ne putem bate cu PSD cu flori și luminițe. Nici cu Comisia de tăiat hârtii”

„Mitraliera USR” revine: „Nu ne putem bate cu PSD cu flori și luminițe. Nici cu Comisia de tăiat hârtii”

După ce a lansat o amenințare extrem de contondentă la adresa PSD-ALDE, Andrei Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, care s-a înscris recent în USR, revine cu o altă declarație. De această dată este vizat chiar un coleg de partid.

„Ei (PSD-ALDE n.red) speră că nu vom face nimic dacă opozitia vine la guvernare (doar măsuri cosmetice gen “comisia de tăiat hârtii”), însa încep să își dea seama că nu vom accepta să nu reparam răul pe care l-au făcut ei”, a scris Caramitru, duminică, într-o postare pe Facebook.

Comisia de tăiat hârtii a fost inventată de colegul lui de partid, Cristian Ghinea. Potrivit site-ului USR, echipa de proiect (a comisiei) e formată exclusiv din membri si voluntari USR și România 100 care au ales să se implice pentru schimbarea relației dintre noi și stat. „Anul trecut am început acest demers câțiva oameni din guvern. Acum revenim cu forțe proaspete, sunt impresionat de reacția celor peste 200 de voluntari USR și România 100, așteptăm și pe alții”, afirma, în 12 octombrie 2017, deputatul Cristian Ghinea, coordonatorul proiectului.

Andrei Caramitru scrie că nici apelativele laudative cu care a fost gratulat după postarea în care scria că „USR îi aruncă pe pesediști în pușcării”, nici cele critice nu îl impresionează.

Avertisment. „Dăm OUG și vă ARUNCĂM în pe toți PUȘCĂRIE. Scăpăm de voi, veți fi toți la Rahova și Jilava”

„Am fost numit de la “Mesia”, “posibil presedinte”, “al 2-lea Băsescu” pana la “extremist”, “noul vadim”, “mitraliera USR”. Exagerările sunt foarte periculoase, atât cele pozitive cât și cele negative”, a scris tânărul politician.

Andrei Caramitru a explicat că numai prin declarații și fapte dure se poate rezolva problema. „Nu ne putem bate cu PSD cu flori și luminițe. Trebuie sa venim cu soluții clare și precise, in spiritul legii. Nu putem accepta un “moment 0” prin care coruptii sunt spălați, prin acte ilegale scrise de ei, și sa acceptam după ca sunt curați și pot in continuare sa aibă un rol in societate. Cine nu a încălcat legea nu are de ce sa se teama. Cei care au furat trebuie pedepsiți conform legii . Si sa nu mai poata fi aleși in funcții publice. E foarte simplu și in spiritul unui stat de drept real”, spune el.
În cee ace privește strategia formațiunii din care face parte, Andrei Caramitru spune că „trebuie sa ieșim cu o comunicare mult mai clară, cu măsuri simple, pe întelesul oamenilor. Altfel nu câștigam alegerile”.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: