Evenimentul Zilei > Justitie > MIȘCARE-SURPRIZĂ a Mihaelei Iorga Moraru. Care este PASUL URMĂTOR al fostului procuror DNA, după conflictul cu Kovesi
MIȘCARE-SURPRIZĂ a Mihaelei Iorga Moraru. Care este PASUL URMĂTOR al fostului procuror DNA, după conflictul cu Kovesi

MIȘCARE-SURPRIZĂ a Mihaelei Iorga Moraru. Care este PASUL URMĂTOR al fostului procuror DNA, după conflictul cu Kovesi

Fostul procuror DNA Mihaela Iorga Moraru, revocată din DNA de Laura Kovesi, se pregătește să facă o mutare decisivă în carieră.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a fost sesizat de Secţia pentru judecători cu o propunere de admitere a numirii în funcţia de judecător a Mihaelei Moraru-Iorga. Decizia finală urmează să fie luată în plen, potrivit ordinii de zi a Secției pentru judecători.


ÎNFRÂNGERE ISTORICĂ pentru Kovesi! ŞEFA DNA ESTE ÎN GENUNCHI! Curtea de Apel i-a dat lovitura de graţie!


Mihaela Iorga Moraru a cerut să fie numită judecător la una dintre următoarele instanțe: Judecătoria Giurgiu, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, Judecătoria Cornetu, Judecătoria Olteniţa, Judecătoria Slobozia, Judecătoria Videle, Judecătoria Zimnicea, Judecătoria Călăraşi, Judecătoria Roşiori de Vede, Judecătoria Turnu Măgurele sau Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Secția pentru judecători sesizat Plenul CSM în acest sens, decizia finală urmând a fi luată în următoarele ședințe de plen.


Întâlnire între Mihaela Iorga și Codruța Kovesi? Procurorul suspendat de DNA își caută DREPTATEA: „Este un pericol mai mare decât se crede…”


Curtea de Apel București (CAB) a decis, miercuri, suspendarea ordinului emis de Laura Codruța Kovesi de a o revoca din DNA pe procurorul Mihaiela Iorga Moraru, până la soluționarea procesului. Măsura nu este însă definitivă.

Reamintim că Mihaela Iorga a făcut obiectul obiectul unei anchete a procurorilor DNA. Iorga s-a apărat în tot acest timp, susţinând că acele bunuri provin de la o percheziție domiciliară realizată de DNA la un suspect, Dumitru Mădălin Ionică.


Declarații INCENDIARE la CSM: Pescariu a DENUNȚAT un fost PRIM-MINSTRU! A făcut și AUTODENUNȚ


De asemenea, procurorul revocat de Kovesi a arătat banii fuseseră dați de către un denunțător pentru organizarea unui flagrant și erau înregistrați conform procedurilor DNA. Pe de altă parte, surse din cadrul DNA susțin că descinderea a fost ilegală și că cei care au umblat în sertarele procuroarei căutau opisurile și agendele Mihaelei Iorga Moraru.


UPDATE. SCANDAL la Curtea de Apel București! Procesul procurorului Mihaela Iorga, amânat. MOTIVUL este unul INCREDIBIL!