Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida în pericol. Atacată în direct și pe rețelele de socializare. Vedeta a anunțat că va depune plângere penală
Mirela Vaida în pericol. Atacată în direct și pe rețelele de socializare. Vedeta a anunțat că va depune plângere penală

Mirela Vaida în pericol. Atacată în direct și pe rețelele de socializare. Vedeta a anunțat că va depune plângere penală

Problemele se țin scai de prezentatoarea TV, Mirela Vaida. Ea a fost atacată chiar în studio și în plus primește și mesaje de amenințare pe rețelele de socializare. Jurnalista a ajuns să se teamă pentru viața sa. 

Mirela Vaida în pericol. Mirela Vaida a fost la un pas de o tragedie, în urmă cu trei zile, când a fost atacată de o femeie cu probleme psihice, în studioul emisiunii Acces Direct. Ea a mărturisit că se teme pentru viața ei mai ales că în urmă cu o lună a început să primească mesaje de la o anume Magdalena Șerban. Adică exact numele criminalei de la metrou.

Mesaj amenințător: „Vede ea în 16 ani”

Mirela Vaida în pericol. Mesajele de amenințare la adresa Mirelei Vaida provin de la un cont de Youtube cu numele Magdalena Șerban, creat în septembrie 2020. Contul nu are conținut video, dar este urmărit de 5 persoane. De pe acest cont au fost trimise mai multe mesaje la secțiunea comentarii pe câteva din materialele video postate de Mirela Vaida pe contul ei personal, scrie wowbiz.ro.

Magdalena Șerban a părut să fie intersată de materialele care o prezintă pe Mirela Vaida acasă, în compania familiei.

„Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în… De ce m-ai pus fă pe Acces Direct?”, a scris Magdalena Șerban într-unul din mesaje. Acesta a fost transmis în urmă cu o lună.

„Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”, i-a mai scris femeia la un alt video.

Al treilea comentariu a născut o adevărată dezbatere. Mai multe fane ale Mirelei Vaida realizând că cea care comentează ar putea fi chiar criminala de la metrou.

Mirela Vaida a anunțat că depune plângere penală împotriva femeii care a încercat să o lovească cu o cărămidă în show-ul Acces Direct.

Magdalena Șerban a ucis o tânără la metrou în 2017

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce la finalul lui 2017 a fost împinsă intenţionat, de Magdalena Șerban, în faţa garniturii. Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele. Astfel că a putut răspunde penal în faţa legii. De altfel, chiar înainte de acest gest, Magdalena Șerban a mai încercat să împingă o tânără în fața metroului, în stația Costin Georgian.

Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață.