Evenimentul Zilei > Monden > Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Legătură între mesajele bizare și incident
Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Legătură între mesajele bizare și incident

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Legătură între mesajele bizare și incident

Apar noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată, vineri după-amiază, de către o femeie goală care a reușit să intre în clădire pe o ușă ce nu era păzită.

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Vineri după-amiază, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată de către o femeie goală care a reușit să intre în clădire pe o ușă ce nu era păzită. Într-un acces de furie, femeia a aruncat cu o cărămidă către celebra prezentatoare. Din fericire, Mirela Vaida a reușit să se ferească, iar colegii săi au intervenit la timp pentru a o imobiliza pe intrusă.

Femeia a intrat în clădire pe o ușă laterală care nu era păzită de nimeni. Producătorii emisiunii au chemat imediat la fața locului Poliția și Ambulanța. După ce transmisiunea a fost reluată, Mirela Vaida a povestit plângând că este de-a dreptul șocată de cele întâmplate.

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune «vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie».

După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Boureanu-Vaida după reluarea emisiunii.

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida

„Cea care a săvârșit fapta este o femeie din Iași. Mirela Vaida a spus că este extrem de speriată acum. Ea spune că primea mesaje pe rețelele de socializare de diverse tipuri, printre care și mesaje de amenințare de la o persoană care se semna Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Desigur, spunea Mirela Vaida, că nu poate fi neapărat o legătură între acele mesaje și incidentul de ieri, dar o presiune privind anumite amenințări există, mai ales asupra persoanelor publice”, a explicat reporterul Antena 3 Andrei Grigore.