Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida. Vineri după-amiază, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată de către o femeie goală care a reușit să intre în clădire pe o ușă ce nu era păzită. Într-un acces de furie, femeia a aruncat cu o cărămidă către celebra prezentatoare. Din fericire, Mirela Vaida a reușit să se ferească, iar colegii săi au intervenit la timp pentru a o imobiliza pe intrusă.

Femeia a intrat în clădire pe o ușă laterală care nu era păzită de nimeni. Producătorii emisiunii au chemat imediat la fața locului Poliția și Ambulanța. După ce transmisiunea a fost reluată, Mirela Vaida a povestit plângând că este de-a dreptul șocată de cele întâmplate.

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune «vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie».

După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Boureanu-Vaida după reluarea emisiunii.

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida

„Cea care a săvârșit fapta este o femeie din Iași. Mirela Vaida a spus că este extrem de speriată acum. Ea spune că primea mesaje pe rețelele de socializare de diverse tipuri, printre care și mesaje de amenințare de la o persoană care se semna Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Desigur, spunea Mirela Vaida, că nu poate fi neapărat o legătură între acele mesaje și incidentul de ieri, dar o presiune privind anumite amenințări există, mai ales asupra persoanelor publice”, a explicat reporterul Antena 3 Andrei Grigore.