Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Curea, sfaturi pentru Vlad Voiculescu, după ce ministrul Sănătății a încercat să-și pună cenușă în cap
Mirel Curea, sfaturi pentru Vlad Voiculescu, după ce ministrul Sănătății a încercat să-și pună cenușă în cap

Mirel Curea, sfaturi pentru Vlad Voiculescu, după ce ministrul Sănătății a încercat să-și pună cenușă în cap

Jurnalistul Mirel Curea a replicat la postarea publicată de Vlad Voiculescu, pe contul de Facebook, după ce a fost surprins fără mască.

Vlad Voiculescu a fost surprins, ieri, fără mască, pe holurile Parlamentului. Ministrul Sănătății a postat pe contul de Facebook explicații despre această situație și a încercat să amortizeze gestul. Motivând că nu se afla nimeni prin preajmă și a vrut să bea apă. Jurnalistul Mirel Curea a reacționat pe contul de Facebook și i-a transmis câteva sfaturi lui Vlad Voiculescu.

Replica lui Mirel Curea pentru Vlad Voiculescu

„Vlad Voiculescu, ministru sănătății, pe pagina lui de Fb:
„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.
Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca […]
La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate.” A scris Mirel Curea, care i s-a adresat ministrului Sănătății.
„Dați-vă o amendă, sau puneți-i pe polițiști să vă salte cu duba, ori mai bine dați-vă un șut în fund, care să vă scoată ca pe un impostor din ministerul ăla. Lăsați-l, ăia care v-au pus or fi înțeles că trebuie s-o mai amâne cu privatizările și cu alte ciordeli.
Spitalele alea două regionale nu pot fi construite fără licitație de austriecii gata pregătiți, vaccinarea nu poate fi confiscată și trecută la ONG-uri, rămâne la Armată, USR-iștii n-o pot încă arde legal pe canabis, chiar toți profesorii nu pot fi arestați, Casa nu poate fi încă privatizată, iar transplanturile se vor face în continuare în țară.

„Duceți-vă și terminați-vă facultatea aia chinuită 11 ani”

Duceți-vă și terminați-vă facultatea aia chinuită 11 ani, că o facultate nu se termină așa, cu o chitanță de mâna, ci cu o diplomă valoroasă, pe care orice ins cu ceva respect de sine o păstrează la loc de cinste, înrămată la vedere, înmânată de un rector, într-o ceremonie publică, la care părinții participă mândri – da, chiar și cei care au fost informatorii Securității – în care sunt încununate eforturile din trecut și care promite un viitor onorabil studentului merituos.
Nu a mers nici șmenul cu viceprimar care să opereze buzunarele celor 18 spitale din subordinea Primăriei Capitalei, nici ăsta cu ministru al sănătății care să o ardă la scară națională. Nu a ținut.
Luați-vă un job cinstit, sau măcar aproape cinstit! Don Nick „Novartis” nu are niciun post de contabil să vă ofere?”