Evenimentul Zilei > Social > Cum au ascuns faptul că un profesor din Suceava nu purta mască în clasă. Imaginile au fost trimise presei
Cum au ascuns faptul că un profesor din Suceava nu purta mască în clasă. Imaginile au fost trimise presei

Cum au ascuns faptul că un profesor din Suceava nu purta mască în clasă. Imaginile au fost trimise presei

Mască sugestivă folosită de agenții de poliție în activitățile de prevenire a delincvență juvenilă desfășurate în școlile din județul Suceava. În comunicatul de presă transmis, IPJ Suceava a anunțat că peste o mie de elevi au beneficiat de aceste activități educative și de conștientizare.

Mască sugestivă folosită de agenții de poliție în activitățile de prevenire a delincvenței juvenilă desfășurate în școlile din județul Suceava. În comunicatul de presă transmis, IPJ Suceava a anunțat că peste o mie de elevi au beneficiat de aceste activități educative și de conștientizare. Agenții de poliție participanți au atașat și fortografiile ilustrative.

Activități de prevenire a delincvenței juvenile

O mască a fost desenată pe fața unei persoane dintr-o fotografie transmisă presei de IPJ Suceava pentru a ilustra un comunicat privind activități de prevenire a delincvenței juvenile. Fotografia este realizată într-o sală de clasă, iar celelalte persoane aflate în încăpere poartă mască de protecție, relatează StiriSuceava .

Masca a fost desenată pe fața unui profesor într-o fotografie trimisă presei de IPJ Suceava pentru promovarea activităților de prevenire a delincvenței juvenile.

Peste o mie de tineri au beneficiat de serviciile acestor activități

Inspectoratul de Poliție a Județului Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delicvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava.

Pe lângă reducerea fenomenului violenței în școli, printre obiectivele enunțate în comunicatul de presă privind activitățile desfășurate de polițiști se numără și „monitorizarea și promovarea modului de respectare a a legislației în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2”, mai precizează sursa citată.

Fotografii sugestive atașate în fișa de activitate

În comunicatului de presă au fost atașate patru fotografii ilustrative. Într-una dintre fotografii, realizată într-o sală de clasă, apar mai mulți elevi și o polițistă care poartă mască de protecție. În fotografie apare un cadru didactic. Pe față acestuia a fost desenată ulterior o pată neagră care pare să semene cu o mască de protecție.