Astăzi a avut loc Comitetul Executiv Național al PSD în care s-au luat o serie de decizii. Printre altele, s-au stabilit nominalizările pentru portofoliile Dezvoltării și Transporturilor, precum și o funcție nouă pentru Mircea Drăghici. Acesta a fost propus pentru postul de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente.

Mircea Drăghici, care a anunţat că îşi retrage candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor, a fost propus în funcția de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), conform DCNews. Funcția a rămas vacantă după ce Daniel Barbu a demisionat. Motivul pentru care Barbu a demisionat este legat de intenția acestuia de a candida la alegerile europarlamentare din partea ALDE.

Decizia a fost luată, marți seară, la ședința CEx din Parlament, în cadrul căreia s-au validat deputaţii Răzvan Cuc – pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi Daniel Suciu – pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale Anunțul celor două nominalizări a fost făcut de către premierul Viorica Dăncilă.