Mircea Badea, reacție după ce Selly a spus că are cheltuieli lunare între 10.000 și 20.000 de euro

Mircea Badea, reacție după ce Selly a spus că are cheltuieli lunare între 10.000 și 20.000 de euro Sursa: Arhiva EVZ

Mircea Badea a reacționat după ce vloggerul Selly s-a plâns că are cheltuieli între 10.000 și 20.000 euro lunar. „Sunt un om cumpătat. Dau banii aceștia pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină. Am o viață destul de plictisitoare”.

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Are peste 3,2 milioane de abonați pe YouTube și încasează sume mari. Selly a declarat că încearcă să fie cumpătat, iar când vine vorba de cheltuieli, se încadrează la 10.000 și 20.000 euro lunar.

Selly, la numai 22 de ani, și reușește să câștige într-o singură lună cât alte persoane într-un singur an, iar cheltuielile vloggerului sunt pe măsură, din acest motiv Mircea Badea a rămas surprins când a aflat cât de mulţi bani îl costă pe tânăr viaţa de zi cu zi.

Mircea Badea: Dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 euro lunar

Mircea Badea a încercat să își imagineze la ce sume ar ajunge Selly lunar, în cazul în care nu ar fi cumpătat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 euro. Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 euro lunar”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Selly a declarat că „pe plan personal, excluzând cheltuielile de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 euro. Nu știu să-ți spun o sumă exactă.

Cu siguranță este mult, dar sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat. Poate după aceste sume, nu pare că sunt cumpătat, dar când te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să menții acel stil de viață, iar banii se cheltuie mai ușor decât ai crede. Cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât se poate de cumpătat”.

Pe ce se duc banii lui Selly

Întrebat pe ce se duc banii, Selly a spus: „Pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină. Am o viață destul de plictisitoare. Dacă cineva ar vedea ce fac în fiecare zi, nu s-ar gândi că aș putea cheltui sume atât de mari de bani.

Mă trezesc, mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara. O dată sau de două ori mănânc la restaurant. Vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă costurile se adună”, a mai spus Selly la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de pe Kanal D.