Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea, despre Covid -19. „Nu vom ieși prea curând din toată treaba asta”
Mircea Badea, despre Covid -19. „Nu vom ieși prea curând din toată treaba asta”

Mircea Badea, despre Covid -19. „Nu vom ieși prea curând din toată treaba asta”

Celebrul realizator de la Antena 3, Mircea Badea, a povestit, în stilul propriu, despre modul în care a trecut un an de pandemie.

Mircea Badea, despre Covid-19. De la măsuța lui, din platoul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea a spus ce crede despre măsurile luate de autorități. Vedeta de la Antena 3 a spus că nu a crezut nicio clipă în teoriile conspirațiile, de genul cipul din vaccin.

„Eu n-am avut mari stresuri spre zero apropo de cretinismele alea cu CIP-ul din vaccin, nici măcar cu privire la marile efecte secundare. Principala mea întrebare…bă, o fi bun de ceva? Asta m-am gândit”, a mai spus realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

Mircea Badea a mai spus ceva foarte interesant, legat de portul măștii de protecție. Aceasta este obligatorie în toate spațiile publice din România și atunci se ridică fireasca întrebare, dacă aceasta este folosită. Statisticile medicale ne arată că aproape 60 la sută din cei contaminați s-au infectat la locul de muncă sau acasă. Principalul contact este locul de muncă, unde nu se prea poartă măștile de protecție, deși acestea sunt obligatorii.

„Ni s-a spus inițial că masca rezolvă cazul. Toată omenirea e cu masca pe față. Văd că avem valul trei care înțeleg că e mai nasol ca toate”, a mai adăugat Mircea Badea.

A vorbit despre cazul lui Mirel Curea. Mircea Badea, despre Covid -19.

Mircea Badea a povestit și despre cazul redactorului șef adjunct de la EvZ, Mirel Curea, și vaccinat și infectat cu Covid 19. Mirel Curea a avut simptome specifice de Covid 19 și s-a testat, rezultatul fiind unul pozitiv. Mircea Badea, despre Covid19.

„Îmi pare foarte rău, ce s-a întâmplat cu Mirel Curea. Să te vaccinezi, să treacă un timp de la rapel și tu să faci Covid. Păi cum mă nene. În mod evident având simptome de Covid clare, că de aia s-a testat, e clar că stă în casă. Și vaccinat și cu Covid. Este foarte greu de crezut că vom ieși din această paradigmă mondială. Este clar că poate să transmită virusul”, a spus Badea.

Conclua realizatorului emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3 este clara. „Din multe motive. Nu vom ieși din această situație prea curând. Lumea civilizată este foarte pe strict. Bună ziua, am vaccin! Cui îi pasă? Carantină”.