Evenimentul Zilei > Politica > Fostul ministrul Mihai Fifor îl umileşte pe preşedintele Klaus Iohannis. „Să îşi ceară scuze românilor”
Fostul ministrul Mihai Fifor îl umileşte pe preşedintele Klaus Iohannis. „Să îşi ceară scuze românilor”

Fostul ministrul Mihai Fifor îl umileşte pe preşedintele Klaus Iohannis. „Să îşi ceară scuze românilor”

Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi.

În acest context fostul ministru Mihai Fifor reacționează dur şi postează pe pagina sa de socializare un mesaj adresat preşedintelui Klaus Iohannis

 „Domnul Iohannis trebuie să își ceară scuze față de copii și părinți pentru amânarea inutilă a creșterii alocațiilor.

Trebuie să își ceară scuze față de comunitățile locale din judetul Arad și din restul țării pentru amânarea nepermisa a investițiilor prevăzute în Bugetul de stat.

Presedintele Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru blocarea, in scop pur electoral, a programelor de dezvoltare locala, a constructiei de drumuri, scoli, gradinite, spitale.

Nu in ultimul rand, presedintele Iohannis trebuie sa isi ceara scuze romanilor pentru intarzierea alocarii a 2% din PIB pentru apararea tarii, punand astfel mai presus de interesele de securitate ale Romaniei, interesele sale electorale.”, este reacția lui Mihai Fifor pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: