Vestea că Mihai Constantinescu ar fi murit s-a propagat rapid, vineri, în mediul online, până când soția cântărețului, dar și reprezentanții Spitalului Floreasca, au infirmat-o categoric.

Mihai Constantinescu nu renunță să lupte pentru viața lui, deși, în ultimele patru luni, de când este internat la Spitalul Floreasca, starea sa medicală nu a înregistrat progrese semnificative.

Artistul a ajuns aici în urma unui infarct, însă problemele lui cardiace sunt foarte vechi, iar acum s-au agravat. Vineri, din nefericire, în mediul online s-a propagat o știre falsă, care îi anunța moartea, fapt infirmat nu doar de reprezentanții oficiali ai spitalului, ci și de fosta soție, Mihaela Constantinescu, care a explicat că atât ea, cât și Simona Secrier, actuala consoartă, îl vizitează de trei ori pe zi.

„Eu doar sunt invitată să cânt și sărbătoresc 35 de ani de la debut… Inițial, pe afiș, în aprilie, când s-a făcut, și-a dat acordul și Mihai, care era bine atunci… Ulterior când a intrat în comă, organizatorul a crezut că poate își revine și nu a vrut să-l scoată… în ideea că nu era frumos din partea lui… ar fi fost ca și când l-ar fi îngropat el!
Ulterior a schimbat afișul, când și-a dat seama că sunt mici șansele să fie prezent și să cânte și l-a înlocuit cu Raoul… Apoi a adus-o și pe Mirabela în spectacol, iar afișul este în tot Bucureștiul așa!”, a povestit cântăreața, conform Cancan.